Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Cela istina: Muškarci i oralni seks

Koliko zapravo muškarci vole oralni seks i koliko ga žarko priželjkuju, koliko su skloni da ga uzvrate partnerki, šta je najgore što partnerka može da uradi za vreme oralnog seksa - otkrili su muškarci u jednom internetskom istraživanju i priznali čak i one najškakljivije detalje.

Istraživanje internet stranice Glamour obuhvatilo je 142 muškaraca koji su bez suzdržavanje otkrili sve o oralnom seksu.

Tako je čak 46 posto ispitanika reklo da na samom početku veze s novom partnerkom prvo isprobaju oralni seks. Ali kada se usporede, muškarcima je ipak klasični seks draži nego oralni. Tome u prilog ide i činjenica da je su na pitanje da kada bi se morali odlučiti za samo jednu stvar koju će praktikovati do kraja života, 81 posto odabralo je klasičan seks, a 14 posto odlučilo se za oralni.

Da je veština prilikom izvođenja oralnog seksa itekako bitna, pokazalo je pitanje postoji li uopšte loš oralni seks, a čak 72 posto muškaraca je dalo pozitivan odgovor. Kao najveće zamerke prilikom primanja oralnog seksa muškarci su istakli nekorišćenje ruku, korišćenje zuba i zanemarivanje važne tačke – testisa.

Zanimljio je da se najveći broj muškaraca ustručava da oralni seks pruži partnerki, pa tako 65 odsto njih to čini redovno, a 26 odsto to radi nevoljno. Većina žena, 77 odsto svome partneru jasno i glasno kaže ako žele da nešto promeni za vreme oralnog seksa, a 19 odsto njih to pokaže pokretima ruku.

U istraživanju, muškarci su otkrili i koliko vole i priželjkuju oralni seks. Njih 77 odsto reklo je kako bi pobedu omiljenog sportskog kluba rado menjali za uživanje u oralnom seksu, 75 odsto muškaraca bi se odreklo sočnog odreska za večeru u zamenu za oralni seks, a 27 odsto bi radije odabralo oralni seks nego povišicu plate.

Muškarci su otkrili i koliko doista vole i priželjkuju oralni seks. Tako je njih 77 posto reklo kako bi odmah važnu pobjedu svog omiljenog kluba mijenjali za uživanje oralnom seksu, 75 posto muškaraca bi se odreklo sočnog odreska za večeru te izabrali oralni seks, a 27 posto radije bi odabralo oralni seks nego povišicu na poslu.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP