ANKETA: Šta žene vole tokom predigre?

Anonimna anketa popularnog američkog sajta za traženje srodne duše, pokazala je šta žene najviše vole da im se radi tokom predigre. Hm, nismo ni sumnjali da ćete pročitati!

"Volim kada me dohvati na kauču"
Žene vole da ih muškarac iznenadi, da ih dohvati i skine kada se najmenje nadaju. Dok, na primer, on gleda utakmicu, a ona se dosađuje... Dok ona sprema večeru i u sebi gunđa što sve mora sama... Dok se sprema da se tušira nakon napornog dana... (dopiši sama kada bi ti volela da te tvoj muškarac iznenadi).

"Volim kada me dodirne u prolazu"
Žene vole kada osete njegove prste na grudima dok u bioskopu gledaju film. Ili, kada ih štipne za guzu dok stoje ispred izloga tokom šopinga. Do vrelog seksa, kažu žene, a mogla bi i ti to da objasniš tvom dragom, vodi svaki dodir koji nije napadan već samo nagoveštava...

"Volim kada me masira"
Naročito vole kada leže na stomaku i muškarac im masira leđa. Lagano, nežno, deo po deo, ali i okolo naokolo (ako razumete na koju tačku mislimo). To je baš, baš seksi: kada su mu prsti tu negde, a ona leži i čeka da napokon stignu na pravo mesto... on odlaže... taman kada ona pomisli: evo, sada će, on se sa međunožja vrati na masiranje vrata. Uh!

mondo.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP