Odličan period za skidanje magije ili prokletstva

Sagledano iz astrološkog ugla, ovi majski dani predstavljaju odličan period za uklanjanje magije ili bilo kakvog prokletstva.

AdinaVoicu / Pixabay
Naime, Plutom (magija/kletve), nalazi se u odličnim aspektima, što ukazuje na pozitivan ishod energetskog čišćenja.

Maj je peti mesec u godini i ime je po svoj prilici dobio po Maji, staroitalskoj  boginji prirode, plodne zemlje i biljaka. Važi za jedan od nalepših i najomiljenijih meseci u godini. Maj je, međutim, bogat  i u ezoterijskom smislu, kako energetski tako i ritualno.

Za one koji veruju, evo u nastavku i magičnog značenja značajnih dana do kraja meseca maja ove godine.

14. maj je dan kada ne treba ništa pozajmljivati i kada se trebaju izbegavati značajnije kupovine. Na drugoj strani, dan povoljan da iz doma izbacite sce što je nefunkcionalno, polomljeno ili pokvareno.

15. maj - odličan dan za finansijske transakcije (mada ove godine pada u nedelju). Ako ste planirali da kupujete ili prodajte nekretnine, ovo je pogodan trenutak za akciju.

17. maj - Čim otkuca prvi minut ovoga dana, parovi koji žele potomstvo trebalo bi da se bace na posao, a isti “zadatak” preporučuje se i narednog dana, 18. maja.

21. maj - Verovanje kaše: zapamtite dobro san koji ste sanjali te noći jer ima proročki karakter i takav san može vam se ostvariti ili vas dovesti na put ka ostvarenju.

22. maj - energetski jak dan. Ako možete, budite što više danas u prirodi. Prošetajte se, vežbajte, udišite vazduh punim plućima. Dozvolite enrgiji priorode da radi za vas!

23. maj - Savršen dan za vođenje ljubavi jer učvršćuje vezu i vezi daje značajnu poziciju. Taj dan provedite tako što ćete dragu osobu obasipati nežnim poljupcima.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP