Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Proverite da li je vaša veza stabilna

Istraživanje koje je objavio časopis Psychological Science pokazalo je da prisustvo nekih tema može da bude pokazatelj koliko je nečiji odnos dubok.

Unsplash / pixabay

Strahovi

Kada imate potrebu da se poveravate o onome što vas trenutno muči, plaši ili vam uliva nesigurnost znači da pored sebe imate osobu od poverenja.

Neprijatni trenuci

Ako s partnerom možete da razgovarate o neprijatnim momentima koji su vam se desili tokom života, ili o onim najsramotnijim, kojih se i sami stidite, znači da imate zdrav odnos.

Detinjstvo

Prepričavanje uspomena iz detinjstva je nešto u čemu ćete oboje uživati i verovatno se slatko ismejati. Ali ona su i pokazatelj da ste spremni da nekome otkrijete "malog" čoveka iz prošlosti.

Politički stavovi

Nije suština da se slažete oko svakog političkog stava, nego da ste slobodni da jedno drugome iznosite šta mislite, i to bez okolišanja i zadrške.

Prethodne veze

Niko ne voli da priča o bivšim ljubavima niti da sluša o njima. Ali dobro je kada se one spomenu u kontekstu koji ne izaziva ljubomoru, nego upravo suprotno - pokazuje da vam više ništa ne znače.

Porodični život

Važno je da znate kakav odnos vaš partner ima sa svojom porodicom, kako su ga vaspitavali. Od toga može da zavisi i odnos sa vama.

Autor: Novosti

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP