Manekenka otkrila trik za savršenu guzu!

Foto: Instagram
Dvadesetosmogidšnja Medlin Đorđeta Frodšam je vredno radila seriju vežbi koja je zadužena za savršenu zadnjicu. Medlin ističe da je za današnji izgled njene pozadine zaslužno vežbanje, a kaže da je teretanu posećivala šest puta nedeljno.


Објава коју дели Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) дана

Na svom blogu je otkrila da unosi više kalorija nego ranije, kao i da radi različite vrste vežbi- istezanje, aktivatori i pumpanje. .

"Istezanja su vežbe visokog intenziteta i trebaće vam tri do četiri dana odmora. Uključuju čučnjeve sa tegovima, mrtva dizanja i iskorake. Aktivatori su vežbe umerenog intenziteta i trebaće vam dva dotri dana odmora između njih. Primeri su podizanje kukova s tegovima i vežbanje na spravama s kablom. Pumpanja su vežbe niskog intenziteta za koje će vam trebati dan odmora. Primeri su čučnjevi s tegovima i mostovi s elastičnom trakom", napisala je u objavi.

Takođe, Medlin je istakla da je pre početka svog programa vežbanja, unosila 1800 kalorija na dan, a danas taj broj je dosta veći i iznosi 2.300.

Na kraju svog posta, ona je posavetovala žene da izaberu set vežbi koji daju rezultate.

"Nemojte gubiti vreme u teretani izvodeći vežbe od kojih nemate koristi. Vežbajte pametnije, ne napornije", glasila je njena poruka.

Super žena B92

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP