Porno glumica otkriva: Dužina ili debljina penisa - šta je bitnije?

Asa Akira je osvojila više nagrada, napisala dvije knjige i imala seks sa dvojicom muškaraca u isto vreme, zbog čega je i više nego kompetentna jer ona zna šta je važno za odličan seks, pogotovo kada je reč o penisu.


Pixabay

Kako kaže, možda nema doktorat, ali ima iskustvo koje može da podjeli sa nama i pomogne nam u potrazi za dobrim seksom.

Ona je spremna da odgovori na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i Facebooku, a ono što je vječito pitanje na koje nikako da dobijemo odgovor je – da li je važnija dužina ili debljina penisa?

– Podjednako su i važne i nevažne. Evo kako ja na to gledam. Bilo da je vaš penis mali ili veliki, tanak ili debeo – veličina i ne pravi neku veliku razliku osim one vizuelne – odgovorila je Asa.

Umjesto da brinu o tome da li im je penis dovoljno veliki i debeo, ona je ukazala svim muškarcima koji misle da imaju problem da je rješenje u oralnom seksu.

– Usavršite tehniku oralnog seksa i mi ćemo biti zadovoljne – objasnila je.

Poznata glumica posavjetovala je sve da u seksu obrate pažnju na to da “situacija bude glatka” i da koriste lubrikant kako bi seks bio prijatniji i uzbudljiviji za oba partnera.

– Bilo da se radi o igračkama ili penisima, moj prvi izbor je uvijek pljuvačka. Ali ako se grozite ili imate suva usta onda kupite neki od lubrikanata koji će vam odgovarati – poručila je.

srpskacafe.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP