KINESKI HOROSKOP: Kako da u Godini pacova (2020.) privučete sreću i uspeh?

Godina Pacova traje od 25. januara do 11. februara 2021. godine. Ukoliko želite da imate sjajnu godinu Pacova, onda na trpezu tokom novogodišnje noći iznesite sve ono što pacov voli da jede, znači, orase i sve vrste sira, a tokom zabave nosite najraskošniju odeću i nakit, jer pacovi vole bogatstvo.


Image by Sasin Tipchai from Pixabay 

Godina će biti posebna za sve one rođene u godinama vladavine pacova: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 i 2008. godine. Za njih je ovo godina velikih promena. Biće dosta poteškoća, ali ukoliko budu uporni i preuzmu rizik, sve će im se višestruko isplatiti.

Tigru, Zmaju i Zecu smeši se finansijski uspeh, pa im se zato savetuje da iskoriste sve prilike koje im se ukažu. Ne preporučuju se rizici; da ne bi izgubili novac, bolje da ne igraju samo na jednu kartu. Srećni elementi za Tigrove, Zmajeve i Zečeve su biljke u zelenoj saksiji ili stabla bogatstva, ukrašena žadom ili novčićima.

I za Zmije će ovo biti dobra i uspešna godina. Porodični sporovi i sukobi biće znatno smanjeni, a dugoročni projekti u koje su uložili mnogo truda počeće da donose materijalnu koristi, ali i unutrašnju sreću.

Veoma povoljna godina, mnogo bolja od prethodne za rođene u znaku Zmije. Možete je dodatno poboljšati snagom kamenja i kristala, kao što su hematit, turmalin, malahit, jaspis i karnelijan. Korisni amuleti: drvo sa citrinima i Buda Iscelitelj (Plavi Buda).

Za rođene u znaku Konja 2020. je godina introspekcije, produbljivanja vere i duhovnosti, a ne i godina finansijskih ulaganja. Konj će ove godine biti u direktnom sukobu sa Pacovom, pa bi trebalo bolje da se zaštiti. Uspeh neće doći lako, ali ako preuzmete odgovornost, vaš rad će biti nagrađen. Prihvatićete greške iz prošlosti i nećete tolerisati negativne ljude oko sebe. Zdravlje će vam biti glavna briga, pa budite pažljiviji u ishrani.

Za Pacove će ova godina biti korisna i produktivna. Često će ih pozivati na zabave i svadbe, a velika je šansa da će organizovati i svoje venčanje. Što se tiče uspeha u poslu ili karijeri, Pacovi će imati sreće jer je ova godina povoljan period za sprovođenje i završavanje svih projekata. Međutim, treba da paze da se ne preopterećuju na poslu i da odvoje malo vremena za opuštanje kada osetete umor. Preporučuje se da slobodno vreme provedu opuštajući se sa porodicom i da ne razvijaju noeve poslovne projekte.

Da biste privukli sreću, nosite nakit od kamena i kristala (najbolje od žada) ili nakit sa Feng Šui simbolima, kao što su Pi Yao, Dži perlice, simbol dvostruke sreće ili amulet sa vašim horoskopskim znakom.

Lek za rođene u Konja u ovoj godini će biti Tai Sui, koji privlači zaštitu i prosperitet.

Tai Sui je lider ove godine, menja se svake godine i ima snagu da donese sreću, zdravlje, blagostanje, ali i nesreće, svađe i katastrofe. Zato je neophodno da ga imamo na našoj strani početkom svake godine. Njegovu sliku treba nositi sa sobom u različitim oblicima: kao Tai Sui kartu, privesak za ključeve ili amulet, Tai Sui knjižicu ili sliku u kući i kancelarili.


Ove godine će Tai Sui biti potreban za rođene u znaku Petla, Konja, Koze i Vola.

Rođeni u znaku Koze, Vola i Petla neće ove godine biti emocionalno opušteni, jer će doći u sukob sa Pacovima. Ova tri znaka moraće da nauče kako da slušaju svoj unutrašnji glas, a u svoj ljubavni život treba da ulože puno napora da bi održali skladne veze. Njima su potrebni zaštitno kamenje i kristali, poput smaragda ili Feng Šui amulete kao što su Kxan Yin ili Fuk Luk Sau.

Da bi se zaštitili od loše sreće tokom svoje zodijačke godine, preporučuje se da cele godine nose crveni donji veš, ali samo onaj koji im je kupio partner, rođak ili prijatelj.

- Pacov je prvi znak iz ciklusa 12 životinja kineske astrologije, i zbog toga se 2020. godina smatra godinom novih početaka i obnavljanja. Ova godina je pod znakom metalnog astralnog elementa, pa će svaki poduhvat koji preduzmete ove godine biti uspešan. 

- Godina počinje 25. januara i završava se 11. februara 2021. Kineski stručnjaci za astrologiju veruju da je ovo dobra godina za dobijanje prinove. Astralni element koji dominira ovom godinom je metal – simbol povezan sa dugovečnošću, stabilnošću, samokontrolom, a oni koji budu rođeni ove godine imaće puno sjajnih stvari u svom životu. 

- Godina metalnog pacova biće snažna, prosperitetna i srećna za skoro sve znake kineskog horoskopa. Ovo je sjajna godina za započinjanje i razvoj. Svi koji nameravaju da kupe nekretnine, pokrenu posao ili ulože novac u dugoročni projekat, imaju velike šanse da budu zadovoljni. Međutim, ova vrsta inicijative biće uspešna samo ako se pažljivo isplanira. 

- Godina pacova će nam doneti kreativnu energiju koja će se ispoljiti ostvarenjem naših želja. Verovaćemo da je sve moguće, da smo kreatori vlastitog života i da imamo moć da budemo ono što želimo, no samo pod uslovom da smo odlučni i da znamo šta hoćemo. 

- Metalni element u ovoj godini obećava produktivnost i napredak za metalnu industriju, što uključuje i auto i mašinsku proizvodnju, ali i IT, viskokotehnološku industriju, kozmetiku i zdravstvo. 

- Morate slediti svoje ciljeve sa samopouzdanjem i odlučnošću. Morate biti uporni i nikada ne dozvolite da vas obeshrabre neuspesi, problemi ili poteškoće. Biće loših dana, ali morate računati na sopstvenu snagu i svaki problem rešiti sami.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP