Novogodišnji Grand šou 2009: Sevale folk guze!

Novogodišnje TV zurke se uveliko pripremaju. Najpopularniji srpski folkeri tako su vec "proslavili" Novu 2009. godinu u Pinkovom studiju gde je sniman praznini šou program "Grand produkcije".
Foto: Press, Alo

Snimanje novogodisnjeg šou programa "Grand produkcije" potrajalo je preko deset sati, a da li vredelo - TV gledaoci ce moci da procene u prvim danima Nove, 2009. godine, kada ce zurka biti emitovana na popuarlnom TV kanalu.
Njeni veseli ucesnici bile su sve same zvezde nase estradne muzicke scene. Spisak je podugacak, a na njemu su, imenima, Lepa Brena, Stoja, Sanja Đorđević, Goca Božinovska, Indi, Gordana Lazarević, Lepa Lukić, Snežana Savić, Indira Radić, Tanja Savić, Viki Miljković, Era Ojdanić, Radmila Manojlović, Milan Stanković, Slavica Ćukteraš, Dragan Kojić Keba i Taša, Marinko i Nikola Rokvić, Suzana Jovanović, Aca Ilić, Biljana Jeftić, Danijela Vranić, Mia Borisavljević, Nemanja Stevanović, Silvija Nedeljković, Jovana Tipšin i mnogi drugi.
Kolege iz Pressa su primetile i to kako je najveću pažnju privukao prvi javni susret Ace Lukasa i Željka Šašića, koji su se mimoilazili u širokom krugu.

Naravno, zanimanje je pobudila i garderoba popularnih pevacica, od kojih je vecina inistirala na seksi izgledu. Za sada, pogledajte kako je to izgledalo na primeru Sneki i Stoje.

Grandiozne pozadine!
Gledaoci novogodišnjeg „Granda“ neće moći da se požale na loš program, ali je moguće da će mnogi žaliti što nemaju veći ekran jer će želeti što bolje da vide grandiozne zadnjice svojih ljubimica Brene, Stoje i Sneki, koje su ove zvezde prikazale preksinoć na snimanju u Košutnjaku, pise na ovu temu "Alo!". I dodaje da se, sto se tiče Sneki i Stoje, može reći da su na snimanje došle samo u donjem vešu. Dok je Stoja u čipkanom kombinezonu delovala kao da je zaboravila da obuče haljinu, Sneki čak nije ni tako izgledala. Njen šorts i grudnjak prekrivala je samo providna haljinica.
Osim guza, nemoguće je bilo ne primetiti i bujna poprsja naših folk pevačica, što prirodna, što silikonska, koja su bleštala od svetlećeg pudera, a bogami i znoja, jer su neki pevači čekali na snimanje i po nekoliko sati. Naime, svih 80 pevača koji su pozvani da otpevaju po jednu pesmu za novogodišnju emisiju „Grand šou“ strpljivo su čekali svoj red, što se zbog velikog spiska učesnika prilično odužilo...

1 komentara:

Анониман,  петак, 12. децембар 2008. 01:45:00 CET  

Ne bi me cudilo i da neke nisu zaboravile da obuku gacice...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP