Miroslav Đuričić Miki pobednik Velikog brata All Stars

Miroslav Đuričić pobednik "VIP Velikog brata", pčelar iz Kupinova zasluženo osvojio ček na 50.000 evra! Iza Mikija ostali Gru, Filip, Maca i Mira. Miki: "Gledaću da pare što nekvalitetnije potrošim! Za Srbiju bi bilo najbolje da je pobedila Ivana Škorić, a ne ja

Pobednik "Velikog brata VIP Ol stars" je Miki Đuričić. Posle prošlogodišnjeg iznenađenja, kada je zahvaljujući sistemu glasanja ček od 50.000 evra osvojila Mimi Đurović, ove sezone pčelar iz Kupinova opravdao je ulogu nadmoćnog favorita i na radost većine fanova dokazao da se na ovim prostorima ipak najviše cene iskrenost i poštenje.
Ovo je bilo Mikijevo treće učešće u šou programu, a upornost i strpljenje da izdrži do kraja serijala konačno su se isplatili. Miki je zahvalio glasačima, pozdravio je svog dedu i najavio da će nagradu vrlo brzo potrošiti.
- Gledaću da pare što nekvalitetnije potrošim! Plus honorar koji sam dobio, a znajte da je bio duplo manji u odnosu na druge ukućane. Vredelo je sve ovo! - rekao je pobednik "Velikog brata", i dodao: - Neću više da se vraćam u VB! Za Srbiju bi bilo najbolje da je pobedila osoba poput Ivane Škorić, a ne ja.

Crnogorski maneken Filip Kapisoda završio je na trećem mestu, dok je beogradski reper Gru osvojio drugo mesto i titulu najvećeg gubitnika.
Poslednje veče ovosezonskog "VIP Velikog brata" u Kući je dočekala "velika petorka" - Mira Škorić, Maca, Gru, Miki i Kapisoda.
U prvom preseku glasova najmanju podršku publike imala je jedina preostala folk pevačica Mira Škorić, koja je po izlasku objasnila svoj odnos sa Jelenom Karleušom: - Nisam Karleušin fan, nije ni ona moj, ali poštujem sve što je postigla u životu. Za te stvari, kapa dole!
Sledeći izbačeni ukućanin Dragan Marinković Maca odbio je da govori o svom odnosu sa Tijanom, a u znak zahvalnosti za sve one koji su bili uz njega odlučio je da deo svog honorara pokloni domovima za nezbrinutu decu i Prizrenskoj eparhiji.
Filip Kapisoda po izlasku je dao nekoliko blistavih izjava, a na komentar Ksenije Pajčin da je neinteligentan momak i da je kod njega jedino dobro to što ume sa ženama u krevetu, Filip je kratko odgovorio: - Slažem se sa njenom izjavom!
Dalibor Andonov Gru časno je priznao da je Miki zaslužio pobedu i najavio je da će ga ovaj šou naterati da ponovo počne da se ozbiljno bavi muzikom.
Posle proglašenja pobednika bivši ukućani proslavili su Mikijevu pobedu velikom žurkom u kući "Velikog brata".
Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP