„Grabljivica 2” u prodaji

„Grabljivica 2” Simonide Milojkovic, dugoočekivani nastavak najprodavanije knjige u Srbiji, u izdanju „Alo”, u prodaji je na kioscima po reklamnoj ceni od samo 199 dinara. Autorka je ovoga puta je napisala istinitu ispovest prostitutke.

- Glavna junakinja je Violeta, ista devojka čiji život sam opisala u prvoj "Grabljivici", ali nova knjiga je priča za sebe i napisana je tako da mogu da je čitaju i oni koji nisu imali prilike da pročitaju prvi deo. U "Grabljivici 2" moja junakinja se profesionalno bavi prostitucijom, prvo u Beogradu, a zatim i u Frankfurtu - priča Simonida. Za vreme akcije "Sablja" junakinja knjige je bila mesec dana u pritvoru zbog veze sa poznatim kriminalcem. Nakon toga počinje da se bavi prostitucijom.

- Ostala je bez novca koji je stekla kao sponzoruša, a budući da je bila zavisna od kokaina, rešila je da se bavi najstarijim zanatom na svetu. U knjizi ona otvoreno priča o svemu što joj se dešavalo kod nas, gde prostitucija nije legalizovana i u Nemačkoj, gde je ta delatnost zakonom uređena. Posebno mi je bilo interesantno da obilazim javne kuće po Frankfurtu i Ofenbahu u kojima je Violeta radila. Mnoge devojke iz bivše Jugoslavije rade po bordelima u Nemačkoj i susret sa njima bio je veoma dirljiv - priča Simonida i ističe da je na trenutke bila šokirana, kada joj je Violeta pričala koje sve usluge klijenti traže od prostitutke.
- Neke stvari koje jedna prostitutka mora da radi čovek ni u najluđoj mašti ne može da zamisli. Kod nje su dolazili i žene i muškarci, bračni parovi, homoseksualci... Mnogi nisu ni želeli seks, već batine! I za to su skupo plaćali. "Grabljivica 2" je mnogo bolja od prve i jedva čekam da mi čitaoci napišu kako im se sviđa putem sajta www.grabljivica.com - kaže autorka.
(Blic)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP