Kristina Milosavljević promenila pol

Srpska stampa danas nasiroko pise o tome da je striptizeta koja se pre nekoliko večeri pojavila na „Farmi“ kao rođendanski poklon Tomi Panteru, svojevremeno promenila pol Kristina bila muškarac!

Zanosna striptizeta, lepih i izazovnih oblina, koja je koketirala i zavodila farmere, većini od njih sedela i u krilu, u mladosti bila je dečak, pise „Alo!“ i dodaje da se Kristina sa umetničkim imenom Ferari svojevremeno slikala za časopis „Striptiz“, gde je otvoreno pričala o tajnama svog burnog seksualnog života, a tekst je izašao na naslovnoj strani sa najavom „najženstvenija srpska transvestita“...

Danasnji "Alo" dalje pise: "Na snimku, koji je naša redakcija dobila na uvid, vidi se Kristina kako govori: - Ja sam Kristina Ferari, imam 22 godine i otkriću vam svoju tajnu. Transvestit sam, devojka sa kitom. Zatim na snimku Kristina pokazuje svoj (muški!) polni organ.
Na pitanje kada je otkrila svoju neobičnu seksualnost, ona je odgovorila:
- Već sa 14, 15 godina u pubertetu su počele da se dešavaju te promene. Tada sam počela i da se drugačije oblačim, šminkam... Igram u jednom striptiz baru, ali dok nastupam, ne skidam gaćice jer ne znam kako će ljudi reagovati.
Slobodan Stanković, urednik pomenutog magazina, koji se seća intervjua koji je uradio sa njom, potvrdio je naša saznanja rečima:
- I danas je lepa kao nekada. Kristina je trebalo da bude svesna da će se sve o njoj otkriti kada je pristala da uđe u „Farmu“ jer je to izuzetno gledana emisija - kaže Stanković.
Ipak, izgleda da je striptizeta Kristina želela da buduće poslovne angažmane dobija isključivo kao žena, pa je na naš zahtev da nešto prokomentariše samo kratko odgovorila:
- Ne želim ništa o tome da komentarišem."

„Pink“: Nismo znali za to!
U Televiziji „Pink“ su bili zatečeni našom informacijom da su izabrali muškarca u ženskom telu da uveseli farmere!
- Produkcija je devojku angažovala preko posrednika, a izabrana je na osnovu slika iz kataloga. Uverena sam da niko iz naše produkcije nije znao da je nekada bila muškarac - rekla je Tanja Vojtehovski za „Alo!“ kada smo kontaktirali sa njom ovim povodom.
Izvor: Alo!
Pogledajte i tekst i slike u Kuriru!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP