Mina Kostić, Đus i Dragana Milošević na Farmi!

Folk pevačica Mina Kostić i njen brat - reper Đus večeras bi trebalo da uđu na „Farma"! Na Pinkovo seosko imanje useliće se i bivša devojka Nemanje Stevanovića, balerina Dragana Milošević, koja je pre nekoliko večeri nakratko posetila farmere.

- S obzirom na to što je njeno gostovanje uzdrmalo ljubavnu vezu Milene i Nemanje i naišlo na pohvale svih ukućana, direktor „Granda" Saša Popović dogovorio je sa čelnicima Pinka da bivšu ljubav svog pulena vrate u rijaliti-šou - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

- Na „Farmu" će se useliti i Mina Kostić, kojoj je ulazak u rijaliti bio ponuđen i dok je na imanju bila njena ljuta suparnica Indi, s kojom se svojevremno potukla u „Grand šouu"! Međutim, Kostićeva je tada odbila da učestvuje u takmičenju, a sada je prihvatila veoma primamljivu ponudu organizatora. Mina je veoma temperamenta i, ako joj neko stane na žulj, gledaoci mogu da očekuju prvi fizički obračuna na „Farmi"! Sa njom ulazi i njen brat Đus, s kojim je snimila duet „Priđi mi polako" - kaže izvor "Pressa".
(Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP