Električni orgazam: To što vidiš, to i jeste

„Električni orgazam“ objavio je novi album „To što vidiš, to i jeste“ u izdanju Doma omladine Beograda, a CD se u naredna dva meseca može kupiti samo uz pripejd pakete „Telekoma Srbija“.

Frontmen Srđan Gojković Gile je u izjavi Agenciji Beta podsetio da „To što vidiš, to i jeste“ izlazi u godini kada „Električni orgazam“ proslavlja tri decenije postojanja i prvi je studijski album sa povratnikom u postavu, klavijaturistom Ljubomirom Đukićem Ljubom još od „Kako bubanj kaže“ iz 1984. godine.

Kao prvi radijski singl odabrana je „Nemaš nikom ništa da daš“, za koju je urađen i spot koji treba da se pojavi narednih dana.
Nekadašnji prvoborci beogradskog novog talasa prethodni CD „Harmonajzer“ objavili su još 2002. godine, a Gojković kaže da je „To što vidiš, to i jeste“ album na kome je „Električni orgazam“ najduže radio do sada u karijeri - pet godina.
- Nismo imali nekog naročitog razloga za žurbu. Potrajalo je duže nego što smo mislili, ali hteli smo da pesme malo odstoje. Često kad snimiš album posle par meseci se desi da nekim stvarima nisi zadovoljan. Prvi put smo pustili da pesme par godina odstoje. (Blic)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP