Miloš Bojanić i Goca Božinovska gasili požar

Miloš Bojanić kao pravi domaćin želeo je da ugosti i svoju koleginicu i dugogodišnju prijateljicu Gocu Božinovsku u svojoj vili u Baošićima, ali je umesto dobrodošlice, dočekao požarom koji ih je dobro uplašio.

Goca je prošle nedelje sa sestrom kod Bojanića stigla u popodnevnim satima, tu su već bili Miloševi kumovi iz Amerike i familija iz Švajcarske. Miloševa supruga Branka, kao prava domaćica pripremila je gomilu mesa za roštilj. Postavljen sto, rashlađeno piće, samo su čekali da Bojanić na plinskom roštilju ispeče meso.

- Kum mi se ponudio da pomogne, ali već godinama to radim i svi kažu da sam pravi stručnjak kada je roštilj u pitanju – hvali se Bojanić.
Čim se vatra rasplamsala, bivši farmer je stišao plamen i naslagao meso. Taman je seo da nazdravi sa gostima, kada ih je prepala ogromna eksplozija sa roštilja.
- Nisam video da je napuklo crevo na plinskoj boci za roštilj. Bila je stravična eksplozija. Plamen se širio neverovatnom brzinom, kao i naša panika. Branka je pobegla u kuću, ostali su počeli da vrište i prave još veću paniku. Zamislite koliko su se oni drali, da su dotrčale i komšije i još neki ljudi koji su prolazili pored kuće. Jedino je Goca bila prisebna i pritrčala mi u pomoć - prepričava Miloš, a ostalo pročitajte u SCANDALU!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP