Kako da je nagovorite na seks?

Muškarci provode dane u razmišljanju o tome kako da zavedu ženu, ali često pogreše kada treba da stupe u akciju. Poslušajte nekoliko jednostavnih saveta i to vam više neće biti problem.

Sve počinje prvim poljupcem. Imajte u vidu, da situaciju treba da ostavite „nedovršenom“. Dakle, kada primetite da ona „želi još“, ustuknite i pogledajte je u oči. To će je oboriti s nogu. Vodite računa da vam se „stilovi ljubljenja“ poklope i zato pažljivo pratite njen ritam i pokrete jezika. Tako će imati osećaj da ste sinhronizovani.

Dodirivanje
Svaki dodir treba da bude spor i lagan, jer je deo procesa zavođenja. Što ste strpljiviji, to će ona biti otvorenija za seks. Kada se žena odluči da ima seks s vama, ne bi bilo loše da joj priuštite "oral".
Obavezno je s vremena na vreme pitajte da li joj odgovara ritam ili pritisak i da li uživa. To će vam se isplatiti, jer je zadovoljena žena mnogo bolja ljubavnica. Zato se potrudite da bude opuštena i da se oseća sigurnom.

Naučite da je zadovoljite
Nagovorite je da masturbira u vašem prisustvu, a vi je gledajte i upijajte svaki njen pokret. Kasnije ćete tačno znati šta je potrebno da biste je doveli do vrhunca.
Ako vas ona pita šta se vama dopada, budite direktni i iskreni, ali saslušajte i šta ona ima da vam kaže. Vremenom ćete otvorenim odnosom uspeti i jedno drugom da ispunjavate seksualne fantazije, a to je veoma važno u očuvanju dinamičnog seksualnog života.

Nemojte biti sebični
Nije reč o tome da samo treba da dajete i da ne obraćate pažnju na lični užitak. Jednostavno, ako želite ženu koja će biti „živa vatra“ u postelji, potrebno je da steknete njeno poverenje i učinite da se oseća opušteno.
Sve do tog trenutka, trudite se da ona bude zadovoljna. Gledajte na tu pojavu kao na ulaganje u lični užitak koji će uslediti. Žena koja shvati da činite sve da se ona oseća dobro u krevetu, ništa vam neće odbiti.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP