Seksi gaćice kao mala ženska tajna...

screenshot
Istraživanje je pokazalo kako zapanjujućih 43 odsto žena nosi par seksi gaćica u torbicama - za svaki slučaj! Žene sveta bile su, naime, zaprepašćene kada se Bridžet Džouns na sastanku osramotila u tzv. bakinim gaćicama, pa sad poduzimaju mere predostrožnosti kako se ne bi našle u sličnoj situaciji.

Dok mnoge biraju 'bakine gaćice' za svakodnevno nošenje iz jednostavnog razloga što su udobne, a čak 60 odsto žena nikada ne bi to priznalo, pa čak ni partneru sa kojim su u dugogodišnjoj vezi. Njima je zato važno da imaju tajni par seksi gaćica u koje 'uskoče' ako sastanak krene u pravom smeru.
 
Međutim, prava je istina da žene ne moraju da brinu toliko, jer je čak 40 posto muškaraca koji su učestvovali u ovom ispitivanju priznalo da ne bi ni trepnuli da vide kako žena nosi poveće donje rublje za oblikovanje zadnjicei butina.

Istraživanje na 2.500 odraslih osoba otkrilo je iznenađujuće statistike o vrsti donjeg veša koji kupujemo na temelju veličina naših tela.

Mršave žene tako će najradije izabrati mekane pamučne gaćice, dok nešto deblje žene većinom kupuju seksi donji veš. S druge strane, žene normalne građe odabraće haltere ili se uopšte neće opterećivati donjim rubljem.

Međutim, čak i one koje ne brinu previše o vrsti donjeg rublja koju nose, malo će se više potruditi za Dan zaljubljenih.

Više od polovine Britanki (54 posto, što je više od 15 miliona dama) izabraće posebno donje rublje, a trećina njih uložiće novac u novi par seksi donjeg rublja samo za ovu priliku.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP