Isprobajte Windows 8

Microsoft je objavio da je dostupna Windows 8 Release Preview - nadogradnja koja korisnicima omogućuje da isprobaju dugoočekivani Windows 8 pre nego što izađe konačna verzija.



Windows 8 Release Preview izdanje, odstupno na 14 jezika, donosi brže i fluidnije iskustvo u radu najpoznatijeg operativnog sistema na svetu, uz novi korisnički interfejs koji se jednako dobro pokazuje na uređajima osetljivim na dodir odnosno uređajima uz koje se koriste miš i tastatura.

Kada je u februaru lansirana Windows 8 Consumer Preview verzija, preuzeta je više od million puta samo u prvih 24 časa, čime je Windows 8 postao najtestiraniji Microsoftov operativni sistem svih vremena.

Microsoft od danas pokreće Windows Upgrade ponudu koja će biti dostupna u 131 zemlji u svetu.

Korisnici koji kupe računar sa operativnim sistemom Windows 7 do 31. januara 2013. biće u prilici da nadograde operativni sistem na Windows 8 Pro u vremenu trajanja promotivnog perioda kada se Windows 8 pojavi na tržištu, po ceni od 14,99 dolara.

Nadogradnja se može instalirati na bilo kom kompatibilnom računaru, uz mogućnost tehničke podrške Microsofta u periodu od 90 dana.

Više informacija o ovoj ponudi može se pronaći OVDE.
(Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP