U Novu godinu sa novim donjim vešom

Postoji verovanje da u novogodišnjoj noći na sebi treba imati nešto novo. Gaćice ili brushalter, možda podvezice, halteri... nije bitno, samo neka je prvi put obučeno - u suprotnom baksuz ćete pratiti čitave naredne godine.
 
Svečane prilike zahtevaju raskošan donji veš. Crvena čipka je idealna za novogodišnju noć, posebno ako ćeš je provesti u intimnoj atmosferi. Takođe, Novu godinu možeš dočekati i u crnom tilu, muslinu ili svili boje šampanjca. Ovo poslednje je hit sezone.

Ukoliko želite da budete elegantni, onda igrajte na sigurno - crna ili bela svila, diskretna čipka za donji i za gornji deo. Ukoliko nosite podvezice, neka čipka bude identična i na gaćicama.

Crvena boja najviše asocira na Novu godinu, ali nemojte da preterate. Ukoliko se odlučite za gaćice i brushalter u toj boji, zadržite se samo na tome. Crvene čarape, crveni ogrtač, crveni korset... mnogo je čak i za Novu godinu.

Ukoliko crvenu kombinujete sa belom, proverite prethodno za koji klub navija muškarac kome ste namenili tu kombinaciju.

Gaćice sa Deda Mrazom, irvasima, jelkom... pristaju mlađim osobama ili ako ste sigurni da vaš partner voli baš takav humor.

I takozvani "militari" print je veoma moderan ove zime, ali nije prikladan za novogodišnju noć, osim ako ste pozvani na maskenbal.

Šareni uzorci mogu da doprinesu novogodišnjem slavlju, ali samo ako su sakriveni ispod jednobojne haljine.

Korset je baš seksi, ali je uglavnom neudoban, zato dobro razmislite pre nego što se odlučite za taj komad.

Bodi je najbolje rešenje ako planirate da celo veče budete u negližeu. Od crnog satena, sa malo čipke na pravom mestu, i uz samodržeće čarape, neće vam trebati ni šampanjac za nezaboravnu novogodišnju noć.

Raskošni vez je za raskošne zavodnice, a pliš ukoliko ćete 2014. dočekati na nekoj planini.

I na kraju, ali možda najbitnije - ne štedite. Sintetički donji veš, loša izrada, aljkavo šivenje" nikako ne može da bude seksi. Ukoliko nemate dovoljno novca za kvalitetan veš - prigušite svetlost u prostoriji pre nego što počnete sa "proslavom Nove godine"...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP