Zašto je vibrator bolji od mušarca?

Tačno je da se u gornjem naslovu krije velika dezinformacija, jer - šta može da zmeni željenog muškarca. Pa opet... Vibrator je konkurencija muškarcu zato što hoće da uradi sve ono što muškarac često neće ili ne želi svaki put.... 


Recimo, “ide” tačno tamo gde žena poželi, nema nikakvog nepotrebnog razgovora, ne mora da sačeka sat dva jer se upravo oždrao za večeru, nrlo je tih, tako da nije bitno da li ima još nekoga u kući, nesebičan je, tu je samo da zadovolji.

Mislite da ovo i nisu neki argumenti. Pa, ima ih bar još deset!


1. Radi, radi i radi
Vibrator može da radi i radi, koliko god treba, i tako sve dok vas ne zadovolji. Sve što bi trebalo da uradite je da ga snabdete energijom, a baterije su puno jeftinije i jednostavnije od “Viagre”.

2. Ne brinete gde je sve bio
Osim ako ga niste našli u đubretu, nećete se zamarati pitanjem gde je sve bio, tj. u kome je sve bio pre nego što je ušao u vas. A ne treba da se brinete ni o tome da će pošto završi sa vama da uskoči u pantalone neke druge žene.

3. Može da ima više brzina
Većina muškaraca je ili u punoj brzini ili off. S vibratorom možete da kontrolišete i izaberete brzinu i intenzitet.

4. Nema komplekse
Ova sprava vas neće pitati da li je veći ili manji od ostalih vibratora koje ste imali. Oni nemaju problema sa nesigurnošću zbog veličine i ne traže od vas da ga upoređujete. Manji ili veći, odradiće svoj posao kako treba.

5. Ne staje dok ne zadovolji
Vibrator se neće okrenuti na drugu stranu i zahrkati kada je gotov pre vas i zaspati. Kada ste gotovi, ugasite ga i možete mirno da spavate u krevetu bez da vas išta ometa.

6. Zna tajming
Vibrator je spreman kada ste i vi spremni i samo kada ste vi spremni. On će vas zadovoljiti kada se vama prohte. A sa druge strane, kada ste umorni ili vas boli glava, vibrator se neće sam uključiti.

7. Dizajnirani da ženi pruže užitak
Penis je dizajniran za razmnožavanje i za muški užitak, a ne da stimuliše klitoris i zadovolji ženu. Pri dizajniranju vibratora mislilo se samo na ženu i njeno zadovoljstvo. Pravi alat za pravu svrhu.

 8. Nema bakterija, nema sperme
S vibratorom ne možete da zatrudnite niti da dobijete neku od polno prenosivih bolesti. Ne morate da se brinete o kontracepciji, kondomima i sigurnom seksu.

9. Ne očekuju od vas da gutate
Vibratoru nikada nećete morati da pružate oralni seks niti ćete imati grižu savesti ako ne uživate u gutanju.

10. Lako ga je zameniti
Ako se vibrator pokvari, potroši ili niste zadovoljni, vrlo ga lako možete zameniti drugim. Naravno, i muškarca je lako zameniti, ali ga ne možete naručiti onlajn i niko vam ga neće dostaviti kući.

(Izvori: Mondo, tvbest)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP