Šta ona želi da radite njenom klitorisu

Foto: imagerymajestic / freedigitalphotos.net
Iako je celi klitoris prepun nervnih završetaka, njegov gornji levi kvadrat je najsenzibilniji na dodire, pokazale su studije. Smatra se kako je zbog toga i najugodnija stimulacija klitorisa kružnim pokretima koji završavaju na njegovom vrhu. Ali, to nije sve što o ovom detalju ženske intimne geografije treba da znate... Tim pre što čak 75 procenata žena mogu da dostignu orgazam samo uz neku vrstu klitorisne stimulacije!
 

1. SISAJTE I GRICKAJTE

Ako želite da je uzbudite i probudite sva čula, koristite usne i jezik da zapravo sisate i njen klitoris. Na ovaj način ćete povećati cirkulaciju u telu i izazvati još veće uzbuđenje.

2. KORISTITE DESNI I ZUBE

Dok sedi na vašem licu, a vi joj pružate oralni seks, iskoristite priliku i pritisnite vrh vaših zuba i desni na područje iznad klitorisa.

KLJUČNI POTEZI DA DOŽIVITE ORGAZAM Ove dve stvari garantuju vrhunac!
3. AZBUKA

Metoda "Azbuke" je metoda klitorisne stimulacije. Možete da počnete da "ispisujete" azbuku jezikom na platnu njene cele vulve, nasuprot vrha njenog klitorisa i videćete da će stenjati od zadovoljstva.

4. FARBAJTE OGRADU

Zabavno je da ispuštate topao vazduh preko njenog klitorisa kako biste je uzbudili, a onda prelazite jezikom preko klitorisa gore dole. Zamislite da farbate ogradu od vrha ka dole.

5. SVIRAJTE HARMONIKU

Kada bude na korak do vrhunca, dodajte malo oralne vibracije njenom doživaljju. "Postavite usne u obliku slova O i stavite klitoris u usta. Onda pravite zujeće zvukove kao da joj sisate klitoris ili svirate usnu harmoniku, što će njoj stvoriti tople, vlažne vibracije."

6. STIMULACIJA VIBRATOROM

"Uključivanje vibratora u klitorisnu stimulaciju imaće samo benefita po vas oboje, jer možete da se fokusirate i na svoje zadovoljstvo tokom odnosa, a ona može da se stimuliše vibratorom", kaže dr Minc.

7. POZABAVITE SE USMINAMA

"Dodirivanje i sisanje njenih usmina može da utiče i na stimulaciju klitorisa i stvarno je delotvorno za sve žene koje imaju preosetljive klitorise", kaže Lori Minc, autor knjige A tired woman' guide to passionate sex.

8. MASAŽA PENISOM

Iskoristite svoj penis u erekciji kao ljudski dildo koji će vam pomoći da stimulišete njen klitoris.

9. VODOPAD

Ovog puta ne mislimo na žensku ejakulaciju, već na to da voda može da igra jednu od važnijih uloga kod stimulisanja klitorisa. "Voda je veoma većna. Kada budete koristili tuš, pustite da voda prelazi preko njenog tela i između nogu, dopuštajući da joj pada direktno na klitors ", kaže dr Kadel.

Informer.rs / Menshealth.rs 



Klitoris - otkrivamo sve tajne!


Klitoris, sveti gral ženske seksualnosti, još je nepoznanica. Taj izuzetno osetljivi deo ženskog polnog organa odgovoran je za više od 90 odsto ženskih orgazama. Čak ni same žene ne znaju sve tajne svoga klitorisa, a o muškarcima da ni ne govorimo. Budući da je klitoris najvažniji za ženski užitak, upoznajte sve detalje vezane za njega...

1) Reč "klitoris" potiče iz grčkog jezika i u prevodu znači "malo brdo".

2) Klitoris i penis su isti- klitoris je napravljen od istog erektilnog tkiva kao i penis, a i oblikom je sličan penisu jer ima mali vrh s sopstvenom kožicom.

3) Prosečan klitoris velik je kao penisa koji nije u erekciji. Najveći deo klitorisa zapravo je nevidljiv jer je skriven ispod površine.

4) Jedna od najfascinantnijih tajni klitorisa je da ima dvostruko više nervnih završetaka nego penis.

5) Klitoris ima ključnu ulogu u ženskom orgazmu. Zašto? Zato jer većina žena orgazam doživljava zahvaljujući upravo klitorisu. Mnogo manji broj njih orgazam uspeva da doživi vaginalno.

6) Želite brzo da "zapalite" ženu? Posvetite se klitorisu. Većina žena orgazam doživljava lako, brzo i jednostavno kada im se dodiruje klitoris.

7) Klitoris pulsirata i menja oblik pre orgazma.

8) Klitoralni orgazam traje duže od muškog orgazma.

9) Klitoris je jedini deo ženskog polnog organa koji nema nikakvu reproduktivnu funkciju.

10) Klitoris je jedini ljudski organ koji je stvoren isključivo za užitak.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP