Jeftino letovanje u septembru u Grčkoj

Aranžmani su daleko jeftiniji nego u špicu sezone, pa tako za najam studija i autobuski prevoz ne morate da potrošite više od stotinak evra. Istu količinu novca planirajte i za hranu, jer su cene u restoranima, tavernama i snek-barovima na Tasosu i Krfu veoma povoljne.

TASOS: Živopisno primorsko mestašce Potos smešteno je na jugozapadnom delu Tasosa, najsevernijem ostrvu Egejskog arhipelaga, na tridesetak kilometara od glavnog grada Limenasa. Idealno je za porodičan odmor. Mesto je ispresecano romantičnim uskim ulicama sa bezbroj taverni, kafea, malih grčkih restorana, prodavnica i butika. Biser Potosa svakako je prelepa peščana plaža sa mogućnošću bavljenja sportovima na vodi, a u čijem zaleđu se nalazi pešačka zona sa prelepim baštama za odmor.

Preko agencije „Kompas“ iz Novog Sada možete uplatiti boravak u novosagrađenoj vili „Hermes“, koja se nalazi na 200 metara od plaže. U cenu od 125 evra po osobi uračunato je 13 noćenja i autobuski prevoz. Studiji u vili „Hermes“ opremljeni su savremenim kuhinjskim nišama, klima-uređajima, TV aparatima i fenom za kosu. Svaki studio ima terasu sa baštenskom garniturom i suncobranom. Vila se nalazi u najmirnijem delu Potosa, okružena je zelenilom, a u neposrednoj blizini je i dobro opremljena prodavnica.
Veliki broj tradicionalnih grčkih taverni i mesta za zabavu garantuju dobar provod, kako za one koji žele da pobegnu od urbane vreve, tako i za one koji ne mogu bez dinamičnog odmora. Ukoliko želite da vaš septembarski odmor na ovom prelepom ostrvu iskoristite i za obilazak znamenitosti, možete da posetite brojna arheološka nalazišta, manastire i tradicionalna ostrvska sela.

KRF

Ukoliko je vaš izbor za letnji odmor ostrvo Krf, domaće agencije nude nekoliko lokacija na ovom ostrvu, a po veoma povoljnim cenama.
Agios Georgios jedinstven je po tome što nudi spoj najlepših plaža, odmora i dobrog provoda. Smešten je na jugozapadnoj obali Krfa, 30 kilometara od starog grada. Plaže Agios Georgiosa i susedne Agie Varvare spadaju među najlepše na Mediteranu.
Sliku očaravajućeg mediteranskog mesta upotpunjuju veoma originalno uređene kafeterije, noćni klubovi i restorani. Dobro raspoloženi i našim ljudima naklonjeni meštani sastavni su deo gostoljubive atmosfere Agios Georgiosa.
Preko agencije „Spirit travel“ možete da boravite 11 dana (10 noći) u kući „Viktor II“, koja se nalazi blizu obale, nadomak popularnih kafića. Svaki studio ima čajnu kuhinju, ventilator, kupatilo sa tušem i balkon. Dva dvokrevetna studija nalaze se u prizemlju, a četiri na prvom spratu, i svi imaju odvojene krevete. Plaža je udaljena oko 300 metara.
Cena aranžmana uključuje prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) na relaciji Beograd-Krf-Beograd, prevoz trajektom, smeštaj u kući, servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

ostrvo grad polazak dana/noći smeštaj prevoz cena agencija
Krf Ipsos 12.09. 11/10 studio autobus 100 evra „Omniturs“
Tasos Potos 14.09 11/10 studio autobus 90 evra „Eta turs“
Krf Dasija 26.09. 10/9 studio autobus 115 evra „Argus“
Tasos Potos 15.09. 14/13 studio autobus 125 evra „Kompas“
Krf Agios Georgios 17.09. 11/10 studio autobus 99 evra „Spirit travel“
Tasos Potos 14.09. 11/10 studio autobus 100 evra „Omniturs“

Dasia, nekada malo ribarsko selo sa sunčanim plažama, udaljeno od grada Krfa svega 12 kilometara, danas je jedno od omiljenih letovališta na ostrvu koje pruža mnoge mogućnosti zabave. Ukoliko odlučite da drugi deo septembra provedete u Dasiji, preko agencije „Argus“ za samo 115 evra možete da iznajmite studio u kući „Kastela“. U navedenu cenu uračunat je i prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker), prevoz trajektom i zdravstveno osiguranje.
Izvor: Alo!

1 komentara:

Анониман,  петак, 18. мај 2012. 17:35:00 CEST  

Evo jos jedan primer jeftinog letovanja na Tasosu. Vec sam putovao sa ovom agencijom, po sve su korektni i za stalne putnike daju popust.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP