Veliko iznenađenje za fanove Harija Potera

Obožavaoci Harija Potera raduju se novoj knjizi koja izlazi u julu, a napisana je prema scenariju za pozorištnu predstavu o slavnom čarobnjaku. Ali, tu, medjutim, nike kraj dobrih vesti...


Autorka knjige J. K. Rovling potvrdila je da fanove ne očekuje jedan, već tri nova filma.

Radi se o trilogiji koja će ekranizovati priču "Fantastične zveri i gde ih naći" u kojoj je glavni lik Net Šamander, a smeštena je u svetu Harija Potera.

Spisateljica je na svom Tviter nalogu objasnila da se film neće snimiti prema novoj knjizi "Hari Poter i ukleta deca", kako je krenulo da se šuška, ali da će svakako zadovoljiti aptetite miliona fanova.

Podsećamo, novi roman o dogodovštinama slavnog čarobnjaka "Hari Poter i ukleto dete", naći će se u knjižarama ovog leta, najavila je autorka Džoan Rouling.

Fokusirana na Harija i njegovog mladjeg sina Albusa Severusa, radnja osmog romana biće smeštena 19 godina od poslednjeg zapleta romana "Hari Poter i relikvije smrti", prenosi američka televizijska kuća CNN.

Američka televizija navodi da će specijalno probno izdanje knjige o Hariju Poteru biti pušteno u prodaju 31. jula u ponoć, samo jedan dan nakon premijere u Londonu.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP