Samsung Galaxy Note sa najvećim ekranom

Galaxy Note ima displej visoke rezolucije od 5,3 inča, što je najveći ekran u kategoriji smart telefona, sa uglom gledanja od 180 stepeni, što dopušta udobno objavljivanje i deljenje sadržaja. Istovremeno, debljina od samo 9,65 milimetara znači da telefon bez problema možete smestiti u džep.



Displej visoke rezolucije omogućava da Power Point prezentacije, veb stranice, informativne aplikacije i elektronske knjige mogu da se udobno pregledaju sa minimalnim pomeranjem stranice ili zumiranjem. Takođe, ekran je dovoljno veliki da omogući sadržajno korišćenje opcije split-screen, podeljenog ekrana, podesne za najčešće korišćene Samsungove aplikacije.

Napredna Pen input tehnologija "S Pen" modela Galaxy Note u kombinaciji sa full touch ekranom stvara jedan novi doživljaj unošenja podataka. Korisnici su u mogućnosti da slobodno beleže i stvaraju ideje dok se nalaze u pokretu. Digital S Pen kao deo ovog modela može da se koristi za precizno pravljenje skica i slikanje, a predstavlja i korisno oruđe za trenutno zapisivanje ideja pre nego što "ispare", navodi se u saopštenju kompanije Samsung Electronics.

Sa ekranom Super HD Amoled od 5,3 inča, procesorom Qualcomm od 1,4 gigaherca, 16 ili 32 gigabajta unutrašnje memorije, dva foto objektiva od kojih je jedan od osam megapiksela i operativnim sistemom Android 2.3, korisnicima donosi sasvim novo iskustvo u korišćenju smart uređaja.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP