Pokojna Mileva o "Zvezdama Granda"

Tviterašica za koju svi sad već vrlo dobro znamo pratila je finale popularnog šoua od početka do kraja. I njeno kritičko oko nije ništa propustilo!

Studio u kome se održavalo finale takmićenja "Zvezde Granda" bilo je krcato! Oko 2.000 ljudi sjatilo se na jedno mesto da podrži svoje miljenike, a "Pokojna Mileva" je među prvima uočila ko se uglavnom nalazi u publici.

- Gledamo finale Zvezda Granda. Da cela publika priloži đačke knjižice, ne znam dal' bi sakupili 8 razreda. Haos, počela je s komentarisanjem poznata tviterašica.

Kada se na bini pojavila takmičarka Andreana Čekić u veoma neobičnoj haljini, Mileva je pomislila da im je možda hladno, iako se na ljudima iz publike jasno videlo da se "tope" od vrućine.

- Jel to na Pinku opet ne radi grejanje? Ova mala Čekić obukla jorgan.

Milevinom oku nije promaklo ni to da su voditeljka i jedna od takmičarki imale gotovo iste haljine!

- Ono kad voditeljka i kandidatkinja obuku istu jelku koju su kupile kod Kineza. Haos! - napisala je tviterašica sa "onoga sveta".

Sa druge strane, direktor "Grand produkcije" pobrinuo se da od glave do pete bude obučen u skupu garderobu. To se, međutim, nekome nije dopalo.

- Saša Popović obukao Versaće. Evo se Đani prevće celo veče bez prestanka. Haos.

A kada se na kraju od 10 kandidata sve svelo na samo dva, Aleksu Radenkovića i Darka Martinovića, Mileva je iznenada dobila poruku od nekoga:

- SMS od Rej Čarlsa: "Slušam Zvezde Granda. Mačko, spremaj žito ako ovaj slepi osvoji auto." Ne odgovaram.
(Smedia)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP