Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Devet tipova penisa s kojima se žene sreću

Fotocitizen / Pixabay
Svaki penis je jedinstven. Kad muškarac odmota svoj 'paket', žena mora zadržati kameno lice i svojim izrazom ne smije otkriti da je razočarana jer je upravo vidjela najtanji penis ili da je oduševljena jer je upravo vidjela najsavršeniji penis.

Teško je žene pripremiti na ono što će vidjeti kad muškarac skine hlače, ali ako još uvijek tragate za 'onim pravim', vrlo je vjerojatno da ćete sresti sljedeće tipove penisa:

1. Nepamtljivi penis

Što reći o ovoj vrsti penisa? Voljeli bismo da postoji nešto što bismo vam mogli reći, ali...

2. Kosi penis

Kad žena ugleda kosi penis, vjerojatno će nakositi glavu u istu stranu i pitat će se kako to funkcionira. Funkcionira, samo će u nekim kutovima će osjećaj prilikom seksa biti bolji, a u nekim lošiji. No, upravo to može biti i prednost jer kosi penis može doći na ona mjesta na koja ravni ne može. Prije nego počnete osuđivati, kosom penisu dajte priliku.

3. Penis koji će vas dovesti do suza

Prvo ćete se šokirati kad ga ugledate jer je velik kao pumpa za bicikl. Možda pomislite da ste prava sretnica jer ste naišli na takvo blago, ali horor će uslijediti kad se taj penis susretne s vašom vaginom. U tom trenutku ćete shvatiti da za ovako nešto niste bili spremni. Što napraviti? Uvijek možete odustati.

4. Gotovo savršen u svakom pogledu

Naravno, idealan penis je subjektivna stvar, ovisi o preferencijama i ukusu, ali znat ćete kad ga vidite. Zbog ovakvog penisa učinit ćete sve samo da biste dobili još koji trenutak s njim. To može biti i problematično jer njegov vlasnik vjerojatno zna vrijednost svog 'paketa', zbog čega se vjerojatno ponaša kao kreten. Život ponekad nije fer.

5. Zbunjujući penis

Uz ovaj tip penisa ide velika zbrka. Osjetit ćete ga i pomisliti da je OK i da nemate posla s malim penisom. A onda ćete ga vidjeti u opuštenom stanju i ništa vam neće biti jasno. Postoje dvije vrste zbunjujućih penisa: showers i growers. Showers su oni penisi koji u opuštenom stanju izgledaju veliki, ali se ne povećaju puno kad su u erekciji. Growers je penis koji je u opuštenom stanju jako mali u odnosu na veličinu u erekciji.

6. Broj 2

U početku će vam se učiniti da ste slučajno u krevetu ostavili olovku, ali ubrzo ćete shvatiti da je riječ o jako tankom penisu i morat ćete prikriti razočaranje. Tanak penis za vaginu znači najmanje uzbuđenje, čak i kad je u naj erekciji. Možda je dobra vijest ta što je njegov vlasnik svjestan toga, pa će taj nedostatak pokušati nadomjestiti na druge načine.

7. Osjetljivi penis

Toliko često mijenja raspoloženje da će u jednom trenutku zbog nečega postići erekciju, a nakon toga će iz tko zna kojeg razloga erekcija nestati. U ovom slučaju, najbolje je upoznati dobro sva njegova raspoloženja i paziti koje 'dugme' stišćete, ono za uzbuđenje ili ono za gašenje.

8. Penis s kapuljačom

Nekima je draži obrezani penis, a nekima neobrezani. I dan-danas se stručnjaci ne mogu složiti što je za muškarca, ali i za ženu tijekom seksa bolje – kad je penis obrezan ili kad nije. Bilo kako bilo, možda u opuštenom stanju neobrezani penis izgleda smiješno s 'kapuljačom', ali kad postigne erekciju stajat će ponosno i bez kapuljače.

9. Kratak i debeo penis

Kad je ovakav penis u pitanju, mnoge bi mijenjale njegov izgled, ali, nažalost, to je to. Uvijek će biti kratak i debeo, čak i u erekciji. Ako je neka utjeha, ovakav penis je lakše osjetiti nego onaj tanki.

(Su.B. hot.net.hr|thefrisky.com)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP