Koja pitanja o seksu najčešće postavljamo na internetu!?

imagerymajesticfreedigitalphotos.net
Prema istraživanju koje je sproveo NjujorkTajms koristeći podatke Guglovih istraživanja, najpretraženija rečenica na Guglu koja uključuje reč seks jeste brak bez seksa, a značajno je i veliki broj onih koje zanima zašto moj momak/devojka ne želi da ima sa mnom seks?

Valja spomenuti da isto pitanje zanima i veliki broj oženjenih osoba, od kojih su žene one koje više izbegavaju seksualne odnose u braku. Kod prvog primera, koji uključuje neoženjene parove, dešava se potpuno obrnuta situacija pa su muškarci oni koji izbegavaju odnose sa devojkama.

Ljudi su skloni laganju po pitanju učestalosti njihovih seksualnih odnosa, a ništa manje ne lažu ni na potpuno anonimnim internet anketama.


Većina laže kod pitanja o seksu

Na primer, prema Guglovim podacima, muškarci stariji od 18 godina prosečno imaju seks 63 puta godišnje i pritom u 23 odsto slučajeva koriste kondome (što je 1,6 milijardi kondoma). Žene imaju odnose prosečno 55 puta godišnje i njihovi partneri koriste kondome u 16 odsto slučajeva (što je 1,1 milijarda kondoma). Ali, stvarna brojka prodanih kondoma koju donosi industrija prezervativa je mnogo manja- 600 miliona godišnje se proda kondoma u svetu.

Penis je najguglaniji deo tela

Osim laganja kod ispunjavanja onlajn anketa o seksu, primećen je i veliki broj postavljenih pitanja koja se tiču penisa.

Naime, penis je i do deset puta guglaniji od bilo kojeg drugog dela tela, a internet korisnike je do sada najviše zanimalo kako mogu da povećaju svoj penis, kako ga mogu da ga učine dužim, koliko im je veliki, zašto im je mali, koliko bi trebao biti dug i treba li penis da ima miris?

Izvor: Cosmoplitan.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP