Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Žene najzad otkrile šta zaista misle o analnom seksu

Najnovija istraživanja govore da je više od jedne trećine žena između 25-44 godina priznalo da je imalo analni seks sa muškarcem barem jednom u životu, a da je jedna petina žena priznalo da praktikuje analni seks češće. Pritom se broj ovih žena  stalno povećava. Zašto je ako? 

ManuelaJaeger
 
Pre 21. veka analni seks je smatran seksualnom aktivnošću koja se povezivala sa silovanjem i mala je negativnu konotaciju, da služi samo za mučenje i da žene ne mogu uživati u analnom seksu. Ali savremena istraživanja govore drugačije. Žene ipak uživaju u analnom seksu.

“Da, volim analni seks i imam orgazme kada ga praktikujem. Isto je kao kad imam običan seks. Moje telo voli ovu vrstu seksa”, izjavila je jedna od ispitanica u ovom istraživanju.

U skladu sa ovim rezultatima, pronađeno je da 93 % žena doživi orgazam za vreme analnog seksa, za razliku od vaginalnog seksa kod kojeg 63% žena doživi orgazam i 81% njih za vreme oralnog seksa. Naravno, ovo ne znači da analni seks sam po sebi dovodi do orgazma, jer žene iz istraživanja za vreme analnog seksa praktikju i ostale vrste.

Orgazmi se mogu pripisati raznolikostima u vrstama seksa za vreme odnosa više nego samom činu analnog seksa, izgleda da u žene koje su otvorene za analni seks spremne da eksperimentišu više.

Naravno, ne dopada se svim ženama analni seks, nekima od njih je ovo iskustvo bolno i neugodno. Ipak većina njih kaže da im se ovo iskustvo dogodilo neplanirano. Zaključak je da mnogo više žena nego što mislite ima analni seks, ali im je iskustvo različito.

superzena.b92.net

1 komentara:

Sreten Simovic петак, 06. јануар 2017. 06:14:00 CET  

Muškarci koji sa ženama upražnjavaju analni seks su ustvari latentni homoseksualci!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP