Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ovo su znaci da je ljubav negde nestala, mada ste još zajedno

Foto: Freeimages
Ljubav je negde nestala, a vi ste još zajedno i pokušavate da uhvatite korak, iako se stalno saplićete i upadate u rupe kojih nije bilo, dok su osećanja ravnala vaš put. Suoči se sa realnošću, ne voliš ga više, a verovatno ni on tebe, ako se stalno dešava sledeće:

Prestali ste da razgovarate o budućnosti

Nekako više ne zamišljaš budućnost sa njim, jer ako se sada osećaš ovako isključeno, ravnodušno i često nervozno i iritirano, kako možeš da zamisliš da ćeš se za godinu ili pet osećati drugačije i bolje? Kad veza krene nizbrdo, a nema osećanja koja bi ih naterala da se za nju bore, ljudi se ućute i osluškuju njeno kotrljanje, čekajući da vide gde će da se završi to obrušavanje.

Njegove navike koje su ti bile simpatične, sad te nerviraju

Nekad su njegove navike bile deo njegove ličnosti i šarma i bilo ti je simpatično kako gestikulira, kako se okreće oko sebe dezorijentisan kad pokušava nešto da pronađe, kako okreće čašu dok je ne prinese usnama… Sve što ti je bilo tako simpatično i slatko, sad te prosto nervira.

Izbegavaš dodir


Ne želiš da ga držiš za ruku, izvijaš se kad te zagrli, ili se ukočiš i gledaš da skratiš taj zagrljaj, on krene da te poljubi, ti namestiš obraz, da ti ne razmaže karmin… Ne prija ti njegov dodir, ni njegov dah, ni njegov miris… To telo ti više nije tako prisno, kao tvoje sopstveno.

Izbegavaš intimu

Sada više voliš da on negde izađe i da sama gledaš film i grickaš kokice, udobno zavaljena na kauču – a nije tako davno bilo kad je njegov zagrljaj bio najudobniji. Prisnost više nije prioritet. Vodite beznačajne razgovore, a san nije nešto čega bi se odrekla zbog seksa. A i seksa ima sve ređe.

Započinješ svađe


Potisnuto nezadovoljstvo izbija iz tebe kad se ne nadaš. Nije da želiš da se svađaš, ali “prsneš” na svaku sitnicu i teraš do kraja, ne razmišljajući o tome šta govoriš i koliko vređaš i povređuješ, jer moraš da se isprazniš. Ali ni svađe ni pomirenja više ne primaš k srcu.

Više ti nije zabavan


Njegov smisao za humor i način na koji razmišlja i reaguje bili su nešto zbog čega si najviše bila zaljubljena u njega. Sad ti je naporan, a sve njegove fazone već znaš i više ne misliš da su smešni i adekvatni.

Više se ne raduješ kad ga ugledaš

Onaj osećaj kad ga gledaš kako ti prilazi na ulici, ili kad ulazi na vrata, kad se pojavi, a tvoje lice se topi u osmehu i prvo ga gledaš, da ga se nagledaš, pre nego što ga zagrliš i poljubiš. Više ga nema. Kao da si srela komšiju. Zagrljaji i poljupci su stvar navike.

Primećuješ druge atraktivne tipove

Jer si prazna i gladna iznutra, počinješ da primećuješ atraktivne muškarce, pa čak i da razmatraš one manje atraktivne koji deluju kao da bi imali nešto da ti ponude. Izgleda da su svi postali zanimljiviji, privlačniji i bolji od tvog partnera.

Ostaješ sa njim iz razloga udobnosti


Ali ti ga još uvek ne napuštaš, iako ti je jasno da je ljubav napustila tvoje srce. Ostaješ sa njim, jer navike su moćna stvar. Možda ti on ne smeta toliko, još uvek i nekako si prihvatila da zameniš “prija mi” sa “ne smeta mi”. Udobnost je moćan lepak, a izlazak iz veze je veliki i stresan iskorak iz zone komfora. Koji u nekom trenutku moraš da napraviš, jer ne želiš da gubiš vreme sa nekim koga ne voliš i nije fer da trošiš njegovo vreme.

izvor: Novosti.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP