Filip Kapisoda zaljubljen u Cecu Ražnatović

Filip Kapisoda (22) se zaljubio u Cecu Ražnatović (36)! Crnogorski maneken, koji se od izlaska iz kuće „Velikog brata" ne smiruje kada je noćni provod u pitanju, prema tvrdnjama sagovornika Pressa potpuno je „odlepio za najvećom srpskom estradnom zvezdom". Filip je Cecu upoznao na rođendanu Ražnatovićkine sestričine Helene, i od tad joj gotovo svakodnevno šalje ljubavne SMS poruke, objavio je Press

- Po izlasku iz rijaliti-šoua Filip se ne smiruje - kaže za Press Kapisodin prijatelj, i dodaje: - Čim je saznao da ga je Ksenija Pajčin definitivno ostavila, Kapisoda je počeo svako veče da izlazi po beogradskim klubovima i splavovima „H2O", „Akapulko", „Teatro" i „Vanila" i da luduje u društvu lepotica. Kad je Ksenija odlučila da umesto njega za potrebe snimanja spota angažuje drugog manekena, takođe s Cetinja, Filip je rešio da je zameni još boljom ribom.

Sagovornik Pressa kaže da su mediji njegovog prijatelja povezali s Gogom Sekulić.
- Iako se posle raskida sa Ksenijom pričalo da je Filip u tajnoj vezi sa Gogom Sekulić, o tome nema ni govora. Prava istina je da je on do ušiju zaljubljen u Cecu Ražnatović i da je danima uporno pokušavao da je upozna. To mu je nedavno i pošlo za rukom jer ga je njegov i Cecin zajednički drugar odveo na proslavu rođendana Cecine sestričine Helene. Od tada Filip je potpuno lud za Cecom i samo priča o njoj. Danima joj šalje SMS poruke na koje Ražnatovićeva, nažalost, ne odgovara - zaključuje sagovornik Pressa.
U izjavi za Press Filip Kapisoda nije želeo da potvrdi da li je zaista zaljubljen u Cecu, ali je priznao da je smatra najzgodnijom srpskom pevačicom:
- Ceca je najbolja riba na našoj estradi, a upoznali smo se posle mog izlaska iz „Velikog brata". To je sve što mogu da vam kažem o njoj - kaže Filip, i dodaje: - Što se tiče Goge, nju poznajem godinama i jako smo bliski prijatelji, tako da mi je smešna priča da smo u vezi i da sam prespavao kod nje. Ja živim u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu i ne spavam van tog stana. Što se tiče Ksenije, sa njom se nisam uopšte čuo posle „Velikog brata" i ona je moja prošlost. Očigledno joj je proradila sujeta, ali to je njen obraz i ja neću komentarisati njeno ponašanje. Njenog manekena Vasilija poznajem, ali se sa njim ne družim.
Izvor: Press Online

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP