Magazin Story dodelio nagrade poznatima

Brojne javne ličnosti pojavile su se na dodeli nagrada magazina „Story“ koja je održana u Pozorištu na Terazijama.

Domaće poznate face bile su novinovane u različitim kategorijama a za voditeljski deo programa bio je zadužen Ognjen Amidžić. Tako je za „zvezdu u usponu“ nagradu primila Rada Manojlović, a voditeljka Jovana Janković osvojila je priznanje za „najbolju stilsku transformaciju“. Legendarni glumac Dragan Nikolić osvojio je titulu za „najharizmatičnijeg muškarca“, dok je u ženskoj kategoriji to priznanje pripalo glumici Nataši Ninković. Folk pevačica Seka Aleksić proglašena je za najhumaniju javnu ličnost, a njena koleginica Nataša Bekvalac imala, prema mišljenju čitalaca „Storija“ najdirljiviju priču u protekloj godini.

- Hvala vam ali nadam se da se više nikada neću naći ni u nominaciji za ovo priznanje. Ipak, večeras sam srećna jer sam ispunila svoj davni san - sedim pored Milene Dravić i Gage Nikolića - poručila je Nata sa scene.
Za „najlepšu ljubavnu priču“ proglašena je ona između Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića , dok su „najromantičnije venčanje“ imali Emina Jahović i Mustafa Sandal. Posebno dirljiv trenutak nastao je kada je na binu izašla legendarna glumica Milena Dravić i primila nagradu za „zadivljujuću životnu priču“:
- Ceo moj život je kao igra. Baš bih volela da zaigram u onom serijalu „Plesom do snova“ - istakla je ona a onda joj je, sasvim neplanski, voditelj Boško Jakovljević ispunio tu želju i zaigrao sa njom na sceni.

1 komentara:

Анониман,  петак, 1. мај 2009. 13:32:00 CEST  

Dragan Nikolic osim toga sto je veoma harizmatican muskarac on je i veliki humanista koji pomaze siromasne glumce koji pored njega nikad nece ostati gladni.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP