OT bend - Koncert u Sava centru (izveštaj)

Studenati Akademije Operacije trijumf na „Uskršnjemu koncertu“ u punoj dvorani Centra "Sava" puna tri sata zabavljali publiku

Prvi sezona rijaliti šoua Operacija trijumf davno je završena, ali njeni glavni akteri nisu zaboravljeni. Oni su preko noći zahvaljujući svom talentu postali zvezde, a pravi dokaz za to bila je "armija" od pet hiljada posetilaca koja je rešila da nedelju veče provede u Centru "Sava".

Koliko su Danijel, OT bend, Ana Bebić i ostali zapravo poznati i voljeni, nikome nije bilo jasno do Uskrsa 2009. godine.
Veliki koncert, ili bolje reći 12 solističkih koncerata, trajali su tri sata. Za to vreme smo svi imali priliku da se zahvaljujući ovim mladim talentovanim ljudima, koreografijama, numerama i bendu koji ih je pratio na Gala večerima, podsetimo tri meseca koja smo proveli sa njima.

Mogle su se čuti mnoge pesme sa Gala večeri, ali i noviji hit Coldplay-a “Viva la Vida” koji su otpevali Vukašin i Nikola Paunović. Najveće iznenađenje bilo je nepojavljivanje Igora Cukrova. Iako je bilo najavljeno, “Lepa Tena” ipak nije vidjena sinoć.
Foto: Mondo


  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP