„Selo gori, a baba se češlja" na Vaskrs

Glumci iz popularne TV serije „Selo gori, a baba se češlja" zajedno su obeležili Vaskrs * U kucanju jajima najuspešniji Nenad Okanović i Ljiljana Stjepanović

Iako je snimanje završeno pre nekoliko nedelja, glumci iz megapopularne serije „Selo gori, a baba se češlja" našli su se, zajedno obeležili najradosniji verski praznik Vaskrs i, naravno, isprobali čvrstinu vaskršnjih jaja koja su pripremili.
Ljiljana Stjepanović, Nenad Okanović, Milorad Mandić Manda i Nedeljko Bajić trudili su se da izaberu najtvrđa vaskršnja jaja, a najuspešniji u takmičenju bili si sin Dragan i Radojka.
- Sine moj, svaka ti čast - rekao je Milašin (Manda) sinu Draganu, i dodao: - U petak smo deca, supruga i ja ofarbali i išarali jaja voskom, a pošto je nedavno završeno snimanje serije, ovaj praznik ću iskoristiti pre svega da se odmorim i družim s decom.

Ljiljana kaže da svake godine farba jaja u lukovini i sprema vaskršnji ručak. Glumica objašnjava čar jajeta čuvarkuća.
- Volim da deci delim jaja, ali posebnu čar za mene ima jaje čuvarkuća, koje ostaje nepokvareno i posle godinu dana - kaže Ljiljana.
Nedeljko kaže da sve pravoslavne praznike njegova porodica uvek obeležava na tradicionalan način, i to u selu Medveđa kraj Trstenika, gde je sa ocem Radošem snimao neke kadrove serije.
- Šteta je što ovde nemamo jaja od morke, koja su najtvrđa - kaže Nenad, i dodaje: - Fali nam i pečeno jagnje. U mojoj porodici je tradicija da za Vaskrs uvek pečemo jagnje.
Snimanje trećeg ciklusa serije završeno je nedavno, a Radoš Bajić četvrtu sezonu najavljuje već za avgust.
- Samo „veliki tata" Radoš zna šta će se desiti u novim epizodama, ali verovatno će nam reći posle Vaskrsa - kaže Okanović.
(Izvor: Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP