Slađa Delibašić i Siniša Manić pobednici Plesom do snova

У финалу емисије „Плесом до снова" нашли су се Слађа Делибашић и Синиша Манић против Љиљане Јакшић и Миодрага Пантовића. Победила је Слађа са својим партнером, и освојила 50.000 евра. Како је рекла, на крају вечери нису могли да престану да плачу од среће.

Борили су се за дечака Немању Јарановића, коме је потребно 100.000 евра. Немања има тумор на малом мозгу, цисту на великом мозгу и епилепсију.
Његово стање је јако критично, дечак сваког часа може да изгуби живот. Сада, кад је новац прикупљен, постоји нада да ће се деветогодишњи малишан поново играти са својим другарима.


- Било је веома потресно. Емоције су биле заиста јаке, плакали смо скоро целе вечери. Осећате срећу, јер знате да ћете можда некоме да спасете живот. Могу рећи да смо имали велику трему, никад то до сад нисам осетила у животу. Освојили смо 50.000 евра, али то није крај нашег хуманитарног залагања. Дечак је још од Пинка добио 4 милиона динара и од Телекома 10.000 евра. За операцију ће имати довољно. Дан проведен у тој болници у Швајцарској, где ће Немања бити лечен, кошта 2.000 евра - рекла нам је Слађа.
У разговору са њеним партнером, Синишом Манићем, који је иначе отац другарице болесног дечака, сазнали смо да је било јако тешко борити се са притиском и страхом да не победе.
- Осетили смо огромно олакшање. Сви су плакали у публици, и Слађа је плакала. Била је експлозија емоција. Прославили смо и касније у опуштеној атмосфери са нашим кореографима. Након тога сам отишао до породице Јарановић, где смо сабирали утиске. Ни тада нисмо могли да верујемо да смо победили. Покушавате да заборавите те тужне приче док играте. Плес кратко траје, понекад се и погреши, али то не квари целокупан утисак. Дечак није био присутан док смо се такмичили, јер је три недеље у болници. Моја партнерка је обећала да ће певати, ако треба и на педесет наступа како би помогла да се сакупи остатак новца. Замолиће све своје пријатеље и познанике за донације - испричао нам је победник.
Синиша нам је рекао да се раније бавио плесом, али да му је сада било посебно тешко, с обзиром да се отада угојио 30 килограма.
- Плесом сам се бавио пре двадесет година, али тада сам имао бар тридесет килограма мање. Само недељу дана је могло да се вежба за један плес а за то време је требало урадити и две кореографије - испричао нам је Синиша.
Сањар који ће испунити дечаку снове сматра да је кључ њихове победе Слађа, која је врхунска играчица.
- Имао сам среће да као партнерку добијем врхунску плесачицу. Она је згодна и прелепа жена, која тренирањем одржава добру форму, што може да се види. Драго ми је што сам је упознао и вероватно ћу бити њен пријатељ целог живота. Трудили смо се након сваког плеса да не слушамо те тужне приче јер коме је онда до плеса? Мислим да је ипак пресудило то што смо ми имали најпотреснију причу. Борили смо се за живот дечака и не желим ни да помислим на то да он може да живи још годинама, али и да се сваког секунда деси оно најгоре. Што пре се уради та операција, то боље - испричао нам је тужно Синиша.
Глумица Љиљана Јакшић и Миодраг Пантовић су као другопласирани плесни пар освојили милион динара за малог Илију Здравковића, који је слеп од рођења.
Pravda

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP