Adrijana Lima želi državljanstvo Srbije

dAdrijana Lima izrazila je želju da dobije državljanstvo Srbije i najavila da će se sa svojim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem uključiti u humanitarni rad i promociju Srbije.

Adrijana Lima i Marko Jarić sastali su se danas u Beogradu sa zamenikom premijera Srbije i ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem. Dačić je prihvatio zahtev brazilske manekenke da dobije srpsko državljanstvo i ponudio da joj Ministarstvo unutrašnjih poslova izda lična dokumenta po ubrzanoj proceduri.

Lima i Jarić su Dačića "u jednočasovnom prijateljskom razgovoru" obavestili su o svojim planovima i nameri da se uključe u humanitarni rad i promociju Srbije, navodi se u saopštenju MUP-a.
U međuvremenu, američki tabloidi su preneli saopštenje predstavnika za štampu Marka i Adrijane, navodeći da će brazilska manekenka i naš košarkaš postati roditelji, prenose američki tabloidi. Adrijana, koja se za Marka udala na Dan zaljubljenih, trebalo bi da se porodi na zimu. "Adrijana i Marko su presrećni što očekuju prvo dete. Uzbuđeni su što mogu da objave srećne vesti i zasnuju porodicu", naveli su njihovi predstavnici za medije. Manekenka i košarkaš upoznali su se 2006. a verili se dve godine kasnije, na njen 27. rođendan.
Beta

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP