Goran Milić bolestan, testiraju ga na svinjski grip

Hrvatski novinar Goran Milić je hospitalizovan zbog jako visoke temperature, a navodno mu se ni danas stanje nije popravilo, zasad je dijagnostifikana i upala pluća

Goran Milić trenutačno se nalazi u bolniciGoran Milić trenutačno se nalazi u bolniciPrisavskim kuloarima jutros je poput bombe odjeknula vijest da je njihov kolega novinar Goran Milić sinoć primljen na Zarazni odjel Klinike za infektivne bolesti "dr. Fran Mihaljević".

Milić je hospitaliziran zbog jako visoke temperature, a portal javno tvrdi kako mu se ni danas stanje nije popravilo. Dodatni je problem i što su mu zasad već dijagnosticirali upalu pluća, a nalazi se u izolaciji jer nije isključena mogućnost da se zarazio svinjskom gripom.
Prema prvim rezultatima nalaza novinar jest zaražen nekim virusom, no detalji će se znati tijekom sutrašnjeg dana.
Inače, Goran se nedavno vratio iz Južne Koreje gdje je snimao jedan od svojih putopisa, no ne zna se da je bio na nekom putu gdje je mogao doći u kontakt s oboljelima od svinjske gripe. Naravno, svi se nadaju kako će nalazi na test svinjske gripe biti negativni te kako će novinar ubrzo biti pušten kući.
Izvor: Nacional

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP