Adnan Babajić i Kaja Ostojić u duetu

U tonskom studiju RTV Pinka juče je organizovano premijerno slušanje prve pesme Adnana Babajića, koju je pobednik „Operacije Trijumf" snimio u duetu sa Katarinom Ostojić Kajom! Kao autor duetske numera „Srce plače ljubav" potpisuje se Emina Jahović.

- Voleo bih da i sa Eminom snimim duet, jer nju simpatišem odavno. A druga pesma „Ja baraba", koju su za mene napisali Brega i Tonči Huljić, još se „krčka" i siguran sam da će biti hit - kaže Babaja, i dodaje da uživa u Beogradu:
- Jeste da ova kriza trese, ali nije strašno. Hvala bogu, imam dosta nastupa. Život u Beogradu je ekstra, još samo devojku da nađem, jer ih je pun Beograd. Valjda ću naći neku srećnicu.
Pesma „Srce plače ljubav" neće se naći u slobodnoj prodaji, već je deo ekskluzivnog paketa „Telenora" i „Nokije". Za jesen je najavljena još jedna kompilacija OT studenata, na kojoj će se naći duet „OT benda" i Karoline Gočeve, nova pesma Milice Majstorović, kao i engleske verzije pesama „Savršeni par" (Milica) i „Preživeću" (Ana Bebić).
Izvor: Press Online

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP