Survivor: Druga sezona na Filipinima

Druga sezona avanturističkog rialiti serijala „Survivor”, koji je ove godine sniman na Filipinima, na Televiziji „Foks”.

U novoj sezoni među 22 takmičara koji će se boriti za nagradu od 100.000 evra i titulu jedinog preživelog, pored učesnika iz Srbije i Republike Srpske, po prvi put će se naći i takmičari iz Makedonije i Slovenije.

Za razliku od prošle godine kada su svi učesnici „Survivora” zajedno putovali u Panamu, ovogodišnji takmičari su se prvi put sreli tek na Filipinima. Svi su putovali različitim letovima iz različitih gradova Evrope, u različito vreme. Gledaoci će u prvoj epizodi videti kako su ih odmah po dolasku na Filipine sačekala dva neprijatna iznenađenja.
Zanimljivo je da su takmičare dočekali pripadnici domorodačkog plemena koji se nikada ranije nisu susreli sa belim čovekom, kao ni sa motornim vozilima. Pojava kamiona izazvala je pravo oduševljenje simpatičnih i gostoljubivih domorodaca.
Međutim, sav entuzijazam naših robinzona splasnuće kada shvate gde su zapravo došli, te da su filipinska ostrva najlepša upravo na razglednici. Dakle, 11 muškaraca i 11 žena ubrzo ostaju sami, a njihov prvi zadatak je da pronađu adekvatno mesto na kome će sebi izgraditi skloništa...

Osim dnevnih pregleda u kojima će publika gledati kako se domaći robinzoni bore za opstanak u negostoljubivom okruženju, svake nedelje će se emitovati „Survivor specijal - Povratak u civilizaciju”.
Nove takmičare, priče i pikantne detalje sa ostrva predstaviće voditelj Ivan Ivanović. Emisija će biti protkana i zanimljivim prilozima o takmičarima koje će pripremiti bivša učesnica „Survivora” Vanja Radović, devojka koje se svi sećaju po britkom jeziku.
„Survivor specijal” će se samo prvi put emitovati u petak, 23. oktobra, dok će u narednim nedeljama termin emisije biti četvrtak od 22 sata.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP