Veliki brat: Noviteti od jeseni 2009.

Treći serijal „Velikog brata” kreće sa emitovanjem ove jeseni na Televiziji B92 i doneće mnogo noviteta: kuća u kojoj će živeti anonimni stanari doživeće velike promene, takmičare očekuju teži zadaci na ivici stvarnosti i mašte, a postoji mogućnost i da se nagrada koja je do sada iznosila 100.000 evra uveća.

“Vreme je da posle ovoliko sezona osvežimo kuću u Košutnjaku, te će ove godine objekat doživeti najdrastičnije promene. Kuća će biti opremljena kao nikada do sada” otkriva za „Blic” Goran Stamenković, čelni čovek producentske kuće „Emotion”, i objašnjava da će u novom izdanju doći do još nekih velikih promena.

“Vraćamo se na period kada smo ukućane stavljali na malo teže zadatke, kako mentalno tako i fizički, kada nisu znali šta je stvarnost, a šta je laž. Mislim da smo bili previše blagi u poslednje vreme i to mora da se promeni. Uvešćemo mnoge prepreke jer se ukućani moraju pomučiti kako bi osvojili novac”, kaže Stamenković.

Kada je reč o izboru voditelja, tu se ništa neće promeniti. “Irina Radović se vraća sa porodiljskog, Ana Mihajlovski, Marijana Mićić, Dragan Marinković Maca i Milan Kalinić su voditelji koji mogu da iznesu ovaj šou i nemamo problem ko će šta voditi. Mi u „Emotionu” nastupamo kao tim”, ističe Goran Stamenković i najavljuje da postoji mogućnost da se osim „Izbacivanja” u projekat priključi još jedna provokativna emisija tog ranga.

Iako mnogi nisu očekivali da će se treća sezona „Velikog brata” emitovati na Televiziji B92, te je bilo raznih spekulacija da su u igri drugi televizijski kanali, Goran objašnjava:
“Mi ovim trećim serijalom „Velikog brata” završavamo prvi ugovor od prva tri „Velika brata” sa B92. U planu su još tri sezone običnog i tri sezone VIP „Velikog brata”, ali još ne znamo gde će se emitovati. Razmišljaćemo o tome kada dođe vreme. Teško menjamo TV stanice, ali treća sezona VIP „Velikog brata” koja je oborila rekorde gledanosti, pokazatelj je da je VB uspešan i na drugim TV stanicama. Naš „Veliki brat” je najuspešniji i najprofitabilniji projekat u regionu i ne verujem da ćemo emitovati ispod deset sezona . Očekujem da treći serijal potvrdi status najuspešnijeg TV projekta u regionu, te da udari jake temelje za novu ekspanziju u region”, kaže Stamenković koji sa novom sezonom ima i velike ciljeve.

„Veliki brat” će se i ovoga puta prikazivati u Crnoj Gori na Televiziji „Pink M”, u BiH na „Pink BIH”. Prijavljivanje je već počelo telefonskim putem, u toku sledeće nedelje zainteresovani će moći da se prijave i putem sajta „Fejsbuk”, a biće organizovani i kastinzi. Interesantno je i to da će jedan stanar biti izabran glasanjem publike.
Izvor: Blic

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP