Vladimir Vuksanović na Cecinom rodjendanu

Glavni gost na rođendanskoj zabavi Cece Ražnatović bio je njen novi dečko, beogradski maneken Vladimir Vuksanović (22). Rođendanskom slavlju koje se održalo u vili folk zvezde na Dedinju prisustvovalo je tridesetak najbližih prijatelja, a među njima se našao i mladi Vuksanović, a pevačica je priliku iskoristila da predstavi svog novog dragog prijateljima, pise danasnji "Alo!"

- Njih dvoje su se sve vreme držali za ruke, a u nekoliko navrata su i zaplesali uz odličnu svirku „Alegro benda“ - rekao je za „Alo!“ jedan od gostiju na ovoj privatnoj zabavi.
Izvor "Alo!" dodaje da se Ceca, koja je preksinoć blistala u haljini srebrne boje, trudila da zbog prisustva novog dečka ne uskrati pažnju ostalim gostima, pa se povremeno odvajala od Vlade i družila sa drugim zvanicama.

Kasnije se po tradiciji latila i mikrofona, a za njom su to učinili i ostali gosti, među kojima su bili i Slavica Ćukteraš, Mira Škorić, Nikola Rokvić, Goga Sekulić...
Mladi Vladimir se očigledno dobro uklopio u Cecino društvo, iako je razlika između njih dvoje čak 14 godina u korist Ražnatovićeve. Njihova bliskost nije nikoga iznenadila jer su znali da Vuksanović već za nekoliko nedelja putuje u Šangaj gde će kao maneken biti angažovan na duži period. Za to vreme Ceca će uživati u svojoj kući na Kipru.

Upoznao ih Saša Vidić
Upoznavanju Cece i Vlade kumovao je zajednički prijatelj, beogradski kreator i stilista Saša Vidić. Varnice su bljesnule na otvaranju letnje bašte prestoničkog koktel bara „Santo Domingo“. Nakon ovog upoznavanja, par je u nekoliko navrata bio viđen u glavnom gradu, na splavu „Fristajler“ i kafiću KGB.

Sada je i torta pink

Nakon što je prva dama srpske estrade zamislila želju, angažovala je svoju ćerku Anastasiju da zajedno sa njom ugase svih 36 svećica. Slučajno ili namerno, tek i torta je bila sa pink glazurom, što je prisutne nateralo na smeh i otvorene provokacije u razgovoru sa Cecom.
Izvor: Alo!

Tracevi, novi album, plasticne operacije...
Tračevi koji prate popularnu pevačicu nekada su ipak, samo tračevi. Jedan od njih je i da će pevati na svadbi sina jednog od najmoćnijih crnogorskih političara Svetozara Marovića.
"I ja sam za to saznala u novinama. Ne, ne, nije tačno. Za sada ne", rekla je ona.
Upitana da li je čestitala svom bivšem dečku Vladanu Lukiću izbor za predsednika Crvene zvezde, Ceca je rekla da nije, ali da koristi gostovanje u emisiji "Ami Dži šou" da to učini.
"Vladanu i Zvezdi od srca želim sve najbolje", rekla je pevačica, uz glasno odobravanje svoje dece Veljka i Anastasije, koji su bili sa njom u emisiji .
Na novi album, Cecini obožavaoci će se, izgleda načekati. Možda će biti gotov do kraja godine, a možda tek sledeće, a sve zavisi od pesama koje joj budu bile ponuđene.
Što se tiče plastične hirurgije i estetskih zahvata na telu, Ceca je zagovornik toga, ali "u umerenoj meri". "U svemu treba imati mere, pa i u tome. Ako neko nije zadovoljan nečim na sebi, nekim delom svoga tela i zbog toga ima komplekse, treba da se podvrgne operaciji i da bude zadovoljniji sobom", rekla je ona, priznajući da je na sebi uradila grudi.
(MONDO)

Vladimir Vuksanović: Nisam Cecin dečko!

Iako se nedavno pojavio na proslavi njenog rođendana u vili na Dedinju, maneken modnog studija „Klik" poriče da među njima postoji bilo šta sem prijateljstva:
- Ovo je sve prenaduvana priča i ja sam iznenađen šta se dešava i šta sve novine objavljuju - kaže Vlada, i dodaje: - Ceca i ja smo samo prijatelji. Upoznali smo se preko kreatora Saše Vidića, i tačno je da sam bio na njenom rođendanu, ali sam se zadržao jako kratko i ne vidim šta je tu čudno.
- Ja sam maneken i student ekonomije sa prosekom 8,8 i ne želim da se moje ime povlači po novinama i da me pominju kao dečka Cece Ražnatović. Zbog svega ovoga imam i problema u porodici. Ceca putuje na Kipar, ja u Šangaj gde ću živeti i raditi nekoliko meseci, tako da o navodnoj romansi nema ni pomena.
Vladinu priču potvrdila je za Press i sama Svetlana Ražnatović: - Očigledno da oni koji nisu bili na mom rođendanskom slavlju imaju više informacija šta se tamo dešavalo i ko je sve bio. Zato i nemam više komentara na sve te priče - kaže Ceca
Ipak, izvor Pressa koji je prisustvovao proslavi Cecinog 36. rođendana kaže da je pevačica čitavo veče bila posvećena upravo Vuksanoviću. - Ceca je Vladi te večeri posvetila nekoliko svojih pesama i sve vreme mu je slala nežne poglede. Svi prisutni imali su utisak da među njima postoji nešto više od prijateljstva - kaže sagovornik Pressa.
Ceca se sa Vladom prvi put pojavila pre 10 dana na splavu „Fristajler" i modnoj reviji „Ripleja" (na kojoj je Vlada učestvovao kao maneken): - Nije Vlada bio jedini maneken na toj reviji! Pa, zar ja nemam prava da se sa nekim družim ili je dečko trebalo da se odrekne svog manekenskog angažmana pošto ja sedim u publici? Ako sedim pored nekog, to ne znači da sam mu devojka - rekla je Ražnatovićeva.
Izvor: Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP