Najjača vagina na svetu

Tatiata Kozhevnikova, ženu iz Rusije, jedna je od najcudnijih rekorderki iz Ginisove knjige: ona s ponosom nosi titulu žene s najsnažnijom vaginom na svetu. Njena vagina može podići masu od čak 14 kilograma, što je i službeno prihvaćeno i uvršceno u pomenutu Gunnessovu knjigu rekorda.

Tatiata je podizanjem 14 kilograma teške zlatne kugle pričvršćene za vaginu srušila svoj stari rekord i time osigurala laskavu titulu doslovno najjače vagine na celom svijetu. Za poduhvat se spremala čak 15 godina, za št je navela kako je za tako nešto potrebna redovna vežbe i stroga disciplina.
'Dovoljno je samo pet minuta dnevno, da već nakon tjedan dana osjetite promjenu i vašem muškarcu kao i sebi učinite vašu intimu nezaboravnom.', nadodala je ponosna vlasnica najjače vagine na svetu.

Na pitanje, zašto bi se bilo koja žena želela pohvaliti takvim rekordom, a pogotovo četrdesetdvogodišnjakinja poput Tatiate, ona je odgovorila: 'Nakon što sam rodila dete, moji vaginalni mišići su postali totalno slabi. Što me je jako mučilo jer mi je ta slabost kvarila osećaj za vreme polnog odnosa i svega ostalog usko povezano s vaginom i njenim funkcijama! Nakon što sam našla i pročitala knjigu za rešavanje takvih problema uz pomoć drvenih loptica, na mome licu se ozario osmeh i odmah sam se prihvatila vežbanja.'
Tatiana je još dodala: 'Naravno, iako se na prvu loptu čini komplikovrano, celi princip podizanja loptice je krajnje jednostavan! Naime jednu lopticu fiksirate poput tampona u vaginu. I loptica poput tampona ima svoju špagu s malom kukicom na svome kraju. Nakon što se pozicionira kuglica dovoljno duboko, na kukicu se fiksira drugu lopticu s određenom kilažom i tako se šetate, ili radite već što trebate. Bit svega je ne dopustiti loptici u vama da ispadne van.'
Naravno savetovala je takođe kako misli da bi to trebala raditi svaka žena, jer osim što vagina postaje jača i čvršća, doslovno popravlja i seksualni život na svakom polju.
'Dovoljno je samo pet minuta dnevno, da već nakon nedelju dana osetite promenu i vašem muškarcu kao i sebi učinite vašu intimu nezaboravnom.', nadodala je ponosna vlasnica najjače vagine na svetu.
Fotografije i video pogledajte na ovom linku (Dnevnik.hr).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP