Prikazan hibrid čoveka i vanzemaljca!

Disclose.tv na svojoj Internet stranici postavio video na kome meksički ufolog Jaime Maussana kolegama, na kogresu u Nevadi, predstavlja zastrašujuće stvorenje, pola metra visoko, koje ima isti broj zubi i prsljenova kao čovek, kao i slična stopala i ruke

Meksički ufolog Jaime Maussan prisutnima je ispričao da je to stvorenje uhvaćeno na nepoznatoj lokaciji u Meksiku i da je ubijeno pošto je cele noći bilo uronjeno u kantu s vodom. - Pošto je uhvaćen, stvor je pokušao odgristi ruku kako bi pobegao. Bio je vrlo nasilan i glasan, pa su ga se ljudi uplašili. Odlučili su ga utopiti, u čemu su na kraju i uspeli, ali tek iz trećeg pokušaja.

- Stvor je najprije bio uronjen u vodu 30, potom 45 minuta, a umro je tek nakon što je proveo celu noć u kanti. Budući da ima isti broj zubi i prsljenova kao čovjek, te da su slična stopala i ruke, veruje se da je riječ o hibridu čoveka i vanzemaljca stvorenom od ljudske ruke u svrhu manipulacije. Želja vlada je plašiti ljude izvanzemaljcima, izmisliti da smo s njima u ratu i da nas napadaju, te pomoću atmosfere straha nastaviti kontrolisati čovečanstvo - prenosi Disclose.tv teoriju zavere izrečenu na skupu.
A sudeći prema legendi koja stoji na tom portalu, video je prikazan na kongresu ufologa održanom u Nevadi u februaru (tek posle pola godine na ovaj nacin je izasao u javnost), a kolegama ga je predstavio Jaime Maussan.
Video pogledajte OVDE!
Izvor: Disclose.tv

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP