Milan Boricic napustio Kucu Velikog brata

Milan Boricic je svojevoljno napustio Kucu Velikog brata. Ovaj događaj je najviše pogodio Violetu koja je juče ostala bez svog dragog, a već danas bez dobrog prijatelja.

Veliki Brat je pozvao Milana u ispovedaonicu. To je bio znak Milanu da krene napolje. Zamolio je Arsu, možel’ jedna pesma za brata. Uz pesmu, poljupce i zagrljaje Milan je ušao u ispovedaonicu, odakle će napustiti kuću Velikog Brata. Ovaj događaj je najviše pogodio Violetu koja je juče ostala bez svog dragog, a već danas bez dobrog prijatelja.

Milan je prethodno čvrsto rešio da napusti kuću.
Veliki brat se obratio Milanu u ispovedaonici. Rekao mu je da je sve spremno za njegov odlazak i da ima sat vremena da spremi svoje stvari, pozdravi se i saopšti ukućanima razloge zbog čega izlazi, ukoliko to stvarno želi.
Po izlasku iz ispovedaonice Milan je pozvao sve ukućane u dnevnu sobu i saopštio im svoju odluku. Naviknuti na njegove šale, mnogi su ovu vest prihvatili s nevericom, ali on je čvrsto odlučio i tako če i učiniti.Iskoristio je vreme koje mu je Veliki Brat dao da se spakuje i sa svima ispozdravlja. Posle razgovora sa Nikolom i Arsom najduže se opraštao od Violete.
Rekla mu je da pozdravi Karla i da ga mnogo voli. On joj je rekao nemoj da plačeš, alergičan sam na suze. Svima je potom poručio, ajde nemojte da se svadjate i nemojte se nervirate.

1 komentara:

Unknown понедељак, 12. октобар 2009. 22:07:00 CEST  

a nisi treba napustat kucu sad je glupo bez tebe!!!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP