Toma Jovanović i Dajana duelisti za opstanak na Farmi

Toma Jovanović i bivša misica Slavica Tripunović-Dajana boriće se u duelu za opstanak na Farmi i pokušati da produži boravak na seoskom imanju *Toma i Dajana će izabrati i novog gazdu Farme, jer je Bošku istekao mandat

Iako je jedan od najinteresantnijih i najzabavnijih "selebritija" koji žive seoskim životom na imanju pored Barajeva, Toma se, kao i Svetlana Tanasić, greškom dobrovoljno prijavio za slugu i tako zaradio sigurno glasanje šibicama. Farmeri su se okupili kako bi odabrali prvog duelistu - propozicije rijaliti-šoua su takve da ostali "seljaci" daju šibice slugama i ko ih ima više odlazi u jednu od izlovanih baraka...

Epilog "šibicarenja" je bio takav da je Toma imao mnogo više glasova od "Big Mame" i on je bio prvi duelista. Pridružila mu se bivša misica Dajana, koja je dobila najmanje glasova publike ove nedelje.
Farmeri su imali zaista težak zadatak da izaberu između dva dobra. Kao što je rekao novinar Aleksandar Jovanović, "u Srbiji se uvek biralo između dva zla, a sada je prvi put u situaciji da bira između dva dobra".
Toma je ukućane zasmejavao do suza, objašnjavao im "kardio i akva bik emocije", a Big Mama ih "kljukala" odličnom hranom i hlebom kakav "ne pravi ni mama Olje Crnogorac".
"Drago mi je što sam deo ovoga, stekao sam veliki broj prijatelja, neke sam poznavao i ranije, ali nešto sam naučio - nikad više dobrovoljac! Evo, vidi partizane, koliko dobrovoljaca i puno groblje", ponovo je nasmejao Toma ukućane i gledaoce.
Za Tomu su uglavnom glasali jer ima neke "privatno-poslovne razloge" zbog kojih želi da napusti Farmu, a Nikola 357 mu je dao šibicu jer "zna da će da razbije drugog duelistu, nekog ko nema pojma".
Đani nije mogao da glasa za dugogodišnjeg prijatelja u čiji je lokal prvi put izašao sa 17 godina, ali je teška srca dao šibicu Svetlani Tanasić, jer se "toj ženi divi i klanja".
Nigor je dao šibicu Tomi, ali ga je poljubio i otkrio da njih dvojica planiraju neki "zajednički biznis"...

Big Mama je doslovno shvatila "titulu" sluge. Njen dan je počinjao mešenjem hleba, a završavao čišćenjem. Shvativši je kao suviše dragocenu, tačnije neophodnu kada su kućni poslovi u pitanju, farmeri su odlučili da je poštede eventualnog ispadanja. Što reče Pile, "iz farmerskog ugla treba nam neko ko ume da napravi super klopu ni iz čega".

Duelisti će naredna 24 sata biti u dve izolovane barake na Farmi, samo sa fenjerima i olovkom i papirom, jer treba da napišu oproštajno pismo. U duelu znanja (dobili su knjige) jedno od njih dvoje biće drugi učesnik rijaliti-šoua koji će napustiti Farmu, posle izbacivanja Ane Nikolić.

Toma i Dajana će izabrati i novog gazdu Farme, jer je Bošku istekao mandat.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP