Brad Pitt: Nesreća na motoru (VIDEO)

Brad Pitt doživeo je nesreću na motoru u Los Agelesu.



Paparazzo je sledio Breda Pita, koji je bio na svom novom motoru, te mu se sa svojim automobilom u jednom trenutku previše približio, zbog čega je poznati glumac izgubio kontrolu, zabio se u automobil ispred sebe i pao s motora.

Pitt na sreću u nesreći nije povređen, a odmah nakon pada se suočio sa paparazzom, kojem je sudeći po gestikulaciji bilo žao zbog svega što se dogodilo. Nakon toga Pitt je izmenio podatke s čovekom u čiji se automobil zabio, verovatno zbog nadoknade štete.
Pre nego što je otrčao u sporednu uličicu Pitt se okrenuo i široko nasmejao paparazzima koji su ga i dalje pratili, a nešto kasnije je viđen kako se u automobilu udaljava s mesta nesreće. Nešto kasnije je odvezen i njegov motor.
A zahvaljujući paparazzima agencije X17 imate priliku vudeti sve što se događalo pre i nakon nesreće. Samu nesreću nisu snimili, ili ako jesu upravo pregovaraju s nekom od američkih televizija o prodaji prava na video i fotografije, a ako je tako bankovni račun će im sigurno postati primetno bogatiji...
(Dnevnik.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP