Piksi Stojković: Gol sa pola terena (VIDEO)!

Gol kakav je prošle subote postigao Dejan Stanković za Inter protiv Đenove retko se viđa, ali šta tek reći za potez Dragana Stojkovića Piksija!?



Stanković je na meču protiv Đenove postigao fantastičan gol sa gotovo pola terena, a istog dana na drugom kraju planete uzvratio mu je još jedan Srbin – Dragan Stojković Piksi, koji je kopačke okačio o klin sada već daleke 2001. godine.

Bivši fudbaler i predsednik Crvene zvezde, a sada trener japanske Nagoje, još jednom je podsetio zašto je proglašen za petu Zvezdinu zvezdu postigavši gol sa klupe (!?) na utakmici njegovog tima protiv Jokohame. I to iz voleja...
Posle jednog neuspešnog napada, fudbaler Jokohame ostao je da leži u protivničkom šesnaestercu pa je golman Nagoje ispucao loptu u aut kako bi mu se ukazala pomoć. Dok je ona letela prema klupi Nagoje, Piksi je ustao, a zatim je spektakularnim volejom sa pedesetak metara iz prve poslao loptu u mrežu.
"Nisam želeo nikoga da uvredim ovim potezom, ali to je bio stvarno lep gol", rekao je posle meča Stojković koji je za svoj potez dobio ovacije publike u Jokohami.
Meč je završen pobedom Jokohame 2:1, a kada bi se Stojkovićevi igrači ugledali na njega možda bi i zauzimali i bolju poziciju od trenutno devete na tabeli.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP