Tijana Dapčević i Marko Đurovski na Farmi?!

Na Farmu bi vec večeras mogli ući Tijana Dapčević i Marko Đurovski, pisu danasnji "Alo!" i "Press", pozivajuci se na krugove bliske producentima šoua.

Sudeci prema ovim najavama, za koje cemo uskoro saznati ko9liko su realne, kreatori šoua krajem prošle nedelje odlučili su da naprave još jednu pometnju na VIP imanju u Barajevu. O to dovodjenjem novim Farmera...

- Za razliku od prethodnih ponedeljaka kada su sa manje ili više uspeha organizovane žurke na imanju u Lisovićima, večeras će biti vanredno ubacivanje, a Marko i Tijana su već pristali da učestvuju i potpisali ugovore. Za razliku od prethodnih takmičara, oni neće ulaziti ni u kakav karantin, već će ih vozači pokupiti ispred njihovih domova sat vremena pred ubacivanje. Ovo je urađeno upravo iz razloga da bi njihov ulazak bio što bolje sačuvan kao tajna - kaže za „Alo!“ izvor koji je insistirao na anonimnosti.
Pop pevačica i njen kolega, sin proslavljenog fudbalera Milka Đurovskog, ulaze u borbu za 100.000 evra u nedelji koja obećava brojna uzbuđenja. Da bi čuli kako planiraju da se postave prema sadašnjim učesnicima, pozvali smo Tijanu koja je, pravdajući se da mora da uspava dete, samo kratko izjavila da su nam informacije pogrešne. Marko je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.
Iz pres službe „Farme“ rekli su da još nemaju nikakve informacije o tome koje će iznenađenje produkcija prirediti poznatim farmerima, ali je potvrđeno da to sigurno neće biti žurka.
Izvor: Alo!, Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP