Robna kuća na RTS-u: Druga sezona

Od 15. novembra na programu RTS-a je druga sezona dokumentarne serije o fenomenima popularne kulture Jugoslavije "Robna kuća: Za nekoga sve, za svakoga ponešto".

Novu sezonu "Robne kuće" otvara epizoda posvećena najpoznatijem i najuspešnijem jugoslovenskom rok bendu Bijelom Dugmetu, o kome govore njegov vođa Goran Bregović, Milić Vukašinović, Nele Karajlić, Saša Lošić, Jura Stublić i drugi.

"Nastavljamo gde smo stali. Nakon partizanskih filmova, Josipa Broza Tita, Velike četvorke, 'Otpisanih'...bavićemo se komedijama od Mije i Čkalje do 'Maratonaca' i 'Balkanskog špijuna', razvojem domaće muzičke scene od 'Silueta' do 'Idola', kultnim televizijskim emisijama Televizije Beograd...", najavljeno je iz RTS-a.
Kako se navodi, narator serije je glumac Nikola Đuričko, a sagovorici "Robne kuće" su Bata Živojinović, Dragan Nikolić, Zdravko Čolić, Srđan Šaper, Vlada Divljan, Srđan Karanović,
Dragan Džajić, Dragan Stojković, Dušan Kovačević, Emir Kusturica i drugi.
Prve epizode "Robne kuće" premijerno su prikazane početkom godine, a druga sezona ići će svake nedelje od 18.00 na Prvom programu RTS-a.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP