Novogodišnji „Grand šou" 2010.

Najveće zvezde „Grand produkcije" „dočekale" su novu 2010. u studiju na Košutnjaku. Među prvima nastupili su Seka Aleksić, Vesna Zmijanac, Lepa Brena, Dragan Kojić Keba, Nikola Rokvić, Mina Kostić, Saša Matić, Rada Manojlović i Slavica Ćukteraš, prenosi Press

iza kulisa novogodiŠnjeg „grand Šoua"

Pevači su pauze u snimanjima uglavnom provodili separatisani po grupama, što je fotograf Pressa i ovekovečio. Tako su gazdarica Lepa Brena i Ana Bekuta pauzu iskoristile za slatki ženski razgovor, dok su legende narodne muzike - Snežana Savić, Nada Topčagić i Cune Gojković krišom jeli sendviče. Njihove mlađe koleginice Indira Radić i Mina Kostić trudile su se da vode računa o svojoj liniji, pa nisu ni takle hranu, ali su na svakih nekoliko minuta uzimale ogledalce da bi popravile šminku.

s3
iza kulisa novogodiŠnjeg „grand Šoua"

Pojedinci su svaki trenutak koristili za telefoniranje. Mira Škorić je uporno pokušavala da čuje sagovornika sa druge strane žice, a Era Ojdanić se sve vreme dopisovao. Pažnju je izazvao i dolazak mentora rijaliti-šoua „Farma" Dragana Mladenovića Proke, koji je celo veče ubeđivao Luisa da je njegova rakija „prokovača" najkvalitetenija na Balkanu.

b
Živojinovići na okupu, Filipa trese ljubav

Živojinovići na okupu, Filipa trese ljubav
Na snimanju novogodišnje emisije došle su sve gazde „Granda" - pored Lepe Brene u publici su bili njen suprug Boba Živojinović i sinovi Filip, Stefan i Viktor. Filip je došao u društvu devojke Sofije Milošević, sa kojom je celo veče razmenjivao nežnosti.


Izvor: Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP