Najlepše božićne SMS čestitke

Božić je radosni praznik koji docekujemo i proslavljamo sa najdrazima. Svakako, to je i vreme cestitanja, kome se u davna vremena pridavao i jasan magijski karakter, jer se bozicnim cestitkama i zeljama prizivao opsti boljitak, zdravlje i sreca, slicno kao i za Novu godinu. Nekada su se, tako, slale i bozicne cestitke, sto je kasnije uglavnom zamenjeno onim novogodisnjim. Ali u vreme masovnog slanja SMS poruka, vratio se i obicaj bozicnog cestitanja, a neke od prigodnih cestitki za ovu priliku i mi ovde donosimo. Slobodno ih dopisite, prilozite svoju, bice nam drago da ovaj izbor napravimo zajedno. 

Nek danasnji dan ti bude radost, neka ti Bozic vrata zlati, neka
te svaka sreca prati. Andjeo srece neka tebe vodi, Mir Boziji, Hristos se rodi!

Neka Božićna zvezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove. A osmeh malog Isusa nek te prati i vodi celog života! Sretan Božić!

Nek vam srebrne zrake Bozicnog jutra pod borom osvjetle poklon ispleten od zdravlja, srece, mira i ljubavi… SRECAN BOZIC!

Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja korake njegove! Kud god kreneš ti i svi koje voliš i sve što učiniš nek ti bude blagoslovljeno!!!* SREĆAN BOŽIĆ

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Hristos se rodi!

Nocas usnite divan san
s mirom slavite Badnji dan
nek vam radost kroz dom tece
s mirom slavite Badnje vece,
nek vam srecom dom zablista
na rodjendan sina HRISTA
nek vas sreca kroz zivot vodi
SRECAN BOZIC I HRISTO SE RODI!

Neka tisina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju, radost u zivotu i ljubav za one s kojima zivis! Od srca MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI!

Nocas usni divan san, s mirom slavi Badnji dan, nek vam kuca sva zablista na rodjendan Sina Hrista!

Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

U vekove zdravi bili, s’ badnjakom se veselili, nek vas sreca zdravlju vodi, MIR BOZJI - HRISTOS SE RODI…

Nek' Hristovo sveto drvo podari Vas srecom prvo i nek' tamjan zamirise, nek' veseljem kuca dise, nek' vam srecom dom zablista za rodjendan Boga Hrista. HRISTOS SE RODI!

Neka Božićna zvezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove. A osmeh malog Isusa neka te prati i vodi celog života! Srecan Božić!

Dok zadnji badnjak gori slusaj srce sto govori: Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga zivota. Hristos se rodi!

Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i poklonii dele, anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najsrecniji Božić od srca želim!

Srce ispunjeno toplotom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Bozic zelim ti iz srca svoga! Hristos se rodi!

Nek vam srebrni zraci Božićnog jutra pod badnjakom osvetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi... Hristos se rodi!

Šaljem ti stihove umotane snegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom. Srecna ti božicna noć, a radost i sreća sami će doći! Hristos se rodi!

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se skazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otera veselje... Hristos se rodi!

Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja korake njegove! Kud god kreneš ti i svi koje voliš i sve što uradiš neka ti bude blagoslovljeno!!! SRETAN BOŽIĆ

Neka badnjak - sveto drvo udovolji mojoj zelji, da u zdravlju i veselju zive moji prijatelji. MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI!

Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraze osobe primaju ovo poruku! Sretan Bozic!

Badnjaci ti srecni novi, Bog neka te blagoslovi, nek’ ti srećom dom zablista, jer slaviš rođenje Isusa Hrista. Srecan Bozic!!!!

Neka badnjak, sveto drvo, udovolji mojoj zelji, da u srcu uvek zive moji dragi prijatelji! Srecan Bozic!

Sveto drvo badnjeg jutra što Vam danas kuću krsti nek donese svaku sreću i od svake muke spasi. Zato kako Bog dragi reče srecno Vam bilo badnje veče!

Ko se krstom krsti i slavu svoju slavi badnjak pred kucom ne sme da izostavi. Zivot nek vam bude kao najlepsi san, od srca vam zelim sretan badnji dan.

Neka vam srebrni zraci Bozicnog jutra u domu osvetle poklon ispleten od zdravlja, srece, mira i ljubavi… SRECAN BOZIC!

Dobri dome, Bozic stize, dragom bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom seta, da krst casni kolo vodi i nega se HRISTOS RODI

Nek današnji blagi dan vama bude radostan, nek vam Božić vrata zlati, nek Vas sreća prati, andjeo sreće neka Vas vodi - MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI.

Saljem ti stihove umotane snegom i dobrotom,saljem ti najlepse zelje u ovoj noci okupanoj lepotom, zelim ti ljubav u bozicnoj noci, a radost i sreca sami ce doci!

Nek vam srebrne zrake Bozicnog jutra pod borom osvjetle poklon ispleten od zdravlja, srece, mira i ljubavi… SRETAN BOZIC!

Saljem ti stihove umotane snegom i dobrotom,saljem ti najlepse zelje u ovoj noci okupanoj lepotom,sretna ti Bozicna noc, a radost i sreca sami ce doc!
Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Zvjezdano nebo noćas blista – i svi slavimo Isusa Krista. – na nebu sjajni mjesec se zlati – Boziji blagoslov neka vas prati – S*R*E*T*A*N* B*O*Ž*I*Ć

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka Isus bude tvoja zaštita najveća! ***SRETAN BOŽIĆ!***

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otjera veselje... SRETAN BOŽIĆ!

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje - to su za tebe moje božićne želje! Toplina u srcu neka ti uvijek sja, SRETAN BOŽIĆ želim ti ja!

Dok nebom lete pahulje bijele, dok se sada poljupci i darovi dijele, anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim!

Dok zadnji badnjak gori slusaj srce sto ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate celoga zivota.
Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane nek te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati. Sve najljepše od srca... Sretan Božić

Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, naka vam se ispune svi snovi... Sretan Božić

3 komentara:

Анониман,  недеља, 6. јануар 2013. 03:34:00 CET  

Da li mozete da napravite Hriscanske cestitke za Bozic ali slika i na njoj tekst.

Info недеља, 6. јануар 2013. 23:15:00 CET  

Na nasem Facebook profilu:

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227773_10151278879923649_608104094_n.jpg

Анониман,  понедељак, 22. децембар 2014. 20:44:00 CET  

http://www.verzi.si/verzi/bozicne-cestitke

Božične čestitike

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP