Farma 2 na Pinku: Ucesnici

Druga sezona „Farme“ počinje 14. marta na TV Pink. Na „Farmu" će se useliti folk pevačice Nada Topčagić i Vesna Zmijanac, manekenka Irena Ibrahimović, voditelj „Sitija" Vladimir Stanojević, bivši član „OT benda" Nikola Sarić Sajko, roker Milić Vukašinović i denser Gagi Đogani!

- Producenti su potpisali ugovore sa čak 50 javnih ličnosti, od kojih će najverovatnije njih 22 ući na „Farmu". Izvesno je da će među njima biti voditelj emisije „Siti" Vladimir Stanojević i bivši učesnik muzičkog šoua „Operacija Trijumf" Nikola Sarić Sajko - objavio je Pressa pozivajuci se na "izvor blizak organizatorima".

Na finalnom sastanku sa producentima nedavno je bila i temperamentna folk pevačica Nada Topčagić, koja je poznata i kao odlična domaćica i kuvarica.
- Producenti očekuju da će zbog Nadinog temperamenta leteti perje na „Farmi"! Osim sa njom, vlasnici ružičaste televizije pregovoraju i sa folk zvezdom Vesnom Zmijanac, koja će se na „Farmi" suočiti sa Zoricom Brunclik, suprugom svog bivšeg muža, harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Među favoritima za ulazak je i roker Milić Vukašinović, koji se već dokazao u dva serijala „VIP Velikog brata".
Bosnu i Hercegovinu bi trebalo da predstavlja manekenka Irena Ibrahimović, sestra poznatog fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Među potencijalnim farmerima je i Gagi Đogani, lider grupe „Fanki dži" i bivši suprug Anabele Đogani, koja je u „Velikom bratu VIP" prošle nedelje osvojila visoko drugo mesto - zaključuje sagovornik Pressa.

Među potencijalnim farmerima su i Zorica Marković, Zorica Brunclik, Indi, Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić i Čeda Čvorak.
- Još ne znam da li ću ići na „Farmu", ali ako odem, obećavam da će biti svašta! - kaže Zorica Marković za Press, i dodaje:
- Normalni ljudi mogu „na hleb da me mažu", ali ako krenu da mi pametuju, sve ću ih postaviti na svoje mesto. Odrasla sam na selu i nisu mi strani poljoprivredni poslovi. Oni koji će doći samo da bi se prošetali dvorištem, neće dobro proći - kaže Zorica.
Na pitanje da li on i njegova devojka Milena Ćeranić planiraju romantični vikend, Nemanja Stevanović je za portal Story. rs slučajno ili namerno odgovorio:
- Da, idemo na „Farmu"!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP